Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Ξεκινούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Άγιο Κωνσταντίνο για τις Β. Σποράδες για τις ημέρες του Πάσχα
Ξεκινούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Άγιο Κωνσταντίνο για τις Β. Σποράδες για τις ημέρες του Πάσχα

Ξεκινούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Άγιο Κωνσταντίνο για τις Β. Σποράδες για τις ημέρες του Πάσχα

 

 

Αίτημα για 12μηνη σύνδεση των νησιών με το Μαντούδι ή τον Αγ. Κωνσταντίνο

 

Ξεκινούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια τη Μ. Τετάρτη,  που θα συνδέσουν τις Β. Σποράδες με τον Άγιο Κωνσταντίνο, όπως ενημέρωσαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας τον βουλευτή Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας  Αθανάσιο Λιούπη, μετά από αίτημα που κατέθεσε την Πέμπτη ο ίδιος στο Υπουργείο.

Τα δρομολόγια θα εκτελεστούν με ιπτάμενο δελφίνι, καθώς ήταν αδύνατη η δρομολόγηση επιβατικών πλοίων την παρούσα στιγμή.

Παρόλα αυτά, με την εξέλιξη αυτή, θα δοθεί λύση μετακίνησης των νησιωτών,   που ζουν και εργάζονται σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, αλλά των επισκεπτών που επιθυμούν να περάσουν τις του στα νησιά.

Ο κ. Λιούπης ενημέρωσε τον δήμαρχο Σκοπέλου  Περίσση, ο οποίος είχε εκφράσει δημόσιο αίτημα για την δρομολόγηση των εν λόγων ακτοπλοϊκών δρομολογίων, ενώ μετέφερε στο Υπουργείο το πάγιο αίτημα των νησιών των  Β. Σποράδων για 12μηνη σύνδεσή τους με τον Άγιο Κωνσταντίνο ή το Μαντούδι.

Ο ευχαρίστησε τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας και προπαντός τον υπουργό, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα των νησιωτών των Β. Σποράδων.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Αμποβό (Αφύσσου) προς παραλία Ραζή στον Προφήτη Ηλία… - https://t.co/EtOegWm861 -

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

"Αλιεύοντας" την είδηση