Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Ξεκινούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Άγιο Κωνσταντίνο για τις Β. Σποράδες για τις ημέρες του Πάσχα
Ξεκινούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Άγιο Κωνσταντίνο για τις Β. Σποράδες για τις ημέρες του Πάσχα

Ξεκινούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Άγιο Κωνσταντίνο για τις Β. Σποράδες για τις ημέρες του Πάσχα

 

 

Αίτημα για 12μηνη σύνδεση των νησιών με το Μαντούδι ή τον Αγ. νσταντίνο

 

Ξεκινούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια τη Μ. Τετάρτη,  που θα συνδέσουν τις με τον Άγιο νσταντίνο, όπως ενημέρωσαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου αυτιλίας τον βουλευτή . Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας  Αθανάσιο Λιούπη, μετά από αίτημα που κατέθεσε την Πέμπτη ο ίδιος στο Υπουργείο.

Τα δρομολόγια θα εκτελεστούν με ιπτάμενο , καθώς ήταν αδύνατη η δρομολόγηση επιβατικών πλοίων την παρούσα στιγμή.

Παρόλα αυτά, με την εξέλιξη αυτή, θα δοθεί λύση ς των νησιωτών,   που ζουν και εργάζονται σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, αλλά των επισκεπτών που επιθυμούν να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα στα νησιά.

Ο κ. Λιούπης ενημέρωσε τον δήμαρχο Σκοπέλου  Περίσση, ο οποίος είχε εκφράσει αίτημα για την δρομολόγηση των εν λόγων ακτοπλοϊκών δρομολογίων, ενώ μετέφερε στο Υπουργείο το πάγιο αίτημα των νησιών των  Β. Σποράδων για 12μηνη σύνδεσή τους με τον Άγιο Κωνσταντίνο ή το Μαντούδι.

Ο ευχαρίστησε τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας και προπαντός τον υπουργό, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα των νησιωτών των Β. Σποράδων.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση