Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / WiFi4EU stories στον Δήμο Σκιάθου
WiFi4EU stories στον Δήμο Σκιάθου

WiFi4EU stories στον Δήμο Σκιάθου

Τα WiFi4EU stories είναι success stories των WiFi4EU, οι οποίες ανεβαίνουν στον επίσημο ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Πρόσφατα στον επίσημο ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανακοινώθηκε το ασύρματης πρόσβασης WiFi ως success stories του Δήμου Σκιάθου.
https://ec.europa.eu/-single-market/en/news/wifi4eu-stories-interview-mayor-skiathos-greece

Ο είναι ένας από τους 90 Ελληνικούς Δήμους που πέτυχαν στο δεύτερο διαγωνισμό WiFi4EU και τώρα με υπερηφάνεια προσφέρει στο διαδίκτυο στoυς κατοίκους και τους επισκέπτες.

Τα σημεία πρόσβασης του Wi-Fi καλύπτουν το παλιό και το νέο λιμάνι της Σκιάθου. Η τοποθέτησή τους έχει επιλεγεί προσεκτικά ώστε να εξυπηρετούν τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες.

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει επίσης υποδομές επέκτασης του δικτιού σε έξυπνες εφαρμογές για τον ολικό ψηφιακό μετασχηματισμό του λιμανιού.

Η έγινε από τον διαγωνισμό WiFi4EU και από ιδίους πόρους.

Το δίκτυο WiFi4EU εγκαταστάθηκε από την PlanBe σε με τη Cisco σε λιγότερο από ένα μήνα και ξεκίνησε να λειτουργεί στις 2 Ιανουαρίου 2020.

Στα άμεσα σχέδια του Δήμου είναι η αξιοποίηση της τεχνολογίας με σκοπό την αναζήτηση βιώσιμης, αλλά και καινοτόμας ανάπτυξης, με επίκεντρο το πιο σημαντικό συστατικό της: τους ανθρώπους.

«Το δίκτυο WiFi4EU ήταν το πρώτο βήμα. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να γίνει η Σκιάθος “έξυπνο νησί”, συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη της καλύτερης ποιότητας ζωής για κατοίκους και επισκέπτες.

Συνεχίζουμε αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία που δίνει αναπτυξιακή τροχιά και ενισχύει την του νησιού.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Νίκο Πασχάλη και τον νυν πρόεδρο, Γιώργο Αντωνίτσα και τον αντιδήμαρχο Γιάννη Γιαννίτση που συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Ανδρέας Κεχαγιάς #ΑνδρέαςΚεχαγιάς - https://t.co/mm3gqJ5a2h -

  • #διακομιδή ηλικιωμένου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZsgE4KlZ3Q -

  • Δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης - https://t.co/EPFSPRZeiQ… -

"Αλιεύοντας" την είδηση