Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Βίντεο προβολής της Σκιάθου
Βίντεο προβολής της Σκιάθου

Βίντεο προβολής της Σκιάθου

Ο νσχεδιασμός και η αναδιοργάνωση της στρατηγικής προβολής και προώθησης της Σκιάθου διεθνώς, ήταν στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, μέσα από τη στενή συνεργασία με το Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και των τοπικών φορέων.

Η παρ προωθητικού υλικού, και βίντεο, είναι απαραίτητη για τις καμπάνιες του Δήμου, στην Ελλάδα και στο .

 

Κάτω από τη δύσκολη αυτή συγκυρία για τον τουρισμό, αποκτά ιδιαίτερη σημασία η ολοκλήρωση και παρουσίαση του νέου βίντεο, του Δήμου Σκιάθου, ένα νέο εργαλείο για το αποτελεσματικό marketing του προορισμού, που θα είναι απαραίτητο τους επόμενους μήνες.

Ο Δήμος Σκιάθου και η booproductions παρουσιάζουν το νέο βίντεο για τη Σκιάθο. Το βίντεο σε μόλις σε 1 λεπτό, αναδεικνύει τις μοναδικές ομορφιές και τις εμπειρίες που μπορεί να έχει ο επισκέπτης της Σκιάθου, παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο στο θεατή, η μνημειακή ακτογραμμή, τα εμβήματικά τόποσημα πολιτισμού και οι στιγμές από τη ζωή του νησιού.

Πρωταγωνιστές στο βίντεο είναι οι της Σκιάθου τους οποίους ο Δήμος ευχαριστεί θερμά για την τιμητική συμμετοχή τους.

H booproductions είναι βραβευμένη εταιρεία παρς με μεγάλη εμπειρία στα διαφημιστικά σποτ, έχει αναλάβει projects για τοπικούς αλλά και για διεθνείς πελάτες, σε συνεργασία με σκηνοθέτες από την Ελλάδα, την και τις ΗΠΑ.

Oι ταινίες μεγάλου μήκους της booproductions, πρόσφεραν διεθνή φήμη στην εταιρεία, από την πρόταση για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας του Κυνόδοντα ως το Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού του Attenberg στη το 2012.

Η Δημοτική Αρχή με σωστό σχεδιασμό, στοχευμένες κινήσεις, συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, αποτελεσματική χρήση εργαλείων και προϋπολογισμών και προσαρμογή με τις διεθνείς κατευθύνσεις και τάσεις της αγοράς, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς παγκόσμιας κρίσης. Tο βίντεο έχει αναρτηθεί στα social media του Δήμου Skiathos Experience και θα σταλεί σε , τουριστικούς πράκτορες, επιχειρηματίες, για την αξιοποίησή του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση