Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Βελτιώνει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου στις Κοπρισιές Αλοννήσου η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Βελτιώνει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου στις Κοπρισιές Αλοννήσου η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου στις Κοπρισιές Αλοννήσου η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το “ φως” για την υπογραφή προγραμματικής ς ανάμεσα στην Θεσσαλίας  και το Δήμο Αλοννήσου για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου στις Κοπρισιές Αλοννήσου «άναψε» το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας στην εισήγηση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού. Το είναι συνολικού προϋπολογισμού 391.052 ευρώ.

 

Συγκεκριμένα το έργο αφορά στην κατασκευή αποδυτηρίων και στην εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού.

«Σε με το Δήμο Αλοννήσου προχωράμε στην υλοποίηση ενός σημαντικού αθλητικού έργου για το νησί των Β. Σποράδων. Είναι ένα έργο ουσίας που συμβάλει στην αναβάθμιση του γηπέδου στις Κοπρισιές.  Στόχος μας είναι οι αθλητές και οι να χρησιμοποιούν ασφαλείς και σύγχρονες αθλητικές δομές. Με τα αθλητικά , τις πολλαπλές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της ς Θεσσαλίας, δημιουργούμε αθλητικού τουρισμού στη Θεσσαλία. Η Περιφέρειά μας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση