Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Βελτιώνει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου στις Κοπρισιές Αλοννήσου η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Βελτιώνει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου στις Κοπρισιές Αλοννήσου η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου στις Κοπρισιές Αλοννήσου η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το “πράσινο φως” γι την υπογρφή προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Δήμο Αλοννήσου για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου στις «άναψε» το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας στην εισήγηση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 391.052 ευρώ.

 

Συγκεκριμένα το έργο αφορά στην κατασκευή αποδυτηρίων και στην εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού.

«Σε με το Δήμο Αλοννήσου προχωράμε στην υλο ενός σημαντικού αθλητικού έργου για το νησί των Β. Σποράδων. Είναι ένα έργο ουσίας που συμβάλει στην αναβάθμιση του γηπέδου στις Κοπρισιές.  Στόχος μας είναι οι αθλητές και οι να χρησιμοποιούν ασφαλείς και σύγχρονες αθλητικές δομές. Με τα αθλητικά έργα, τις πολλαπλές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, δημιουργούμε ρεύμα αθλητικού τουρισμού στη Θεσσαλία. Η Περιφέρειά μας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χ και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει» τόνισε σε του ο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση