Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Σκιάθου
Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Σκιάθου

Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Σκιάθου

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας bofrost.gr, η εταιρεία που ανήκει στην Κυπαρισσού που έλκει την κατ της από τη Σκιάθο, δώρισε 400 τρόφιμα, τα οποία διένημε ο πολιτιστικός σύλλογος ‘Η ' στις του νησιού.

Είναι δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών, που η εταιρεία κάνει αντίστοιχη δωρεά, αφού τον περασμένο Οκτώριο προσέφερε 130 κιλά.

“Τα τρόφιμα μοιράστηκαν σε 83 οικογένειες, οι οποίες ενισχύονται με ποικίλους τρόπους, κατά τη διάρκεια του έτους, από δράσεις του συλλόγου, όπως το πρόγραμμα δωρεάν  μετακίνησης των οικονομικά αδύναμων για λόγους ς με την υποστήριξη της Hellenic Seaways και της ΑΝΕΣ/ΠΡΩΤΕΥΣ,  η παροχή φαρμάκων στο Κέντρο Υγείας, η κάλυψη εξόδων νοσηλείας.

Ο πολιτιστικός σύλλογος ‘Η ' ευχαριστεί θερμά την εταιρεία bofrost, για την πολύτιμη προσφορά της, με την οποία συνέβαλε στην υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη, και ευελπιστεί σε μελλοντική συν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Χριστίνα Σώζου, υπεύθυνη της εταιρείας, για τη συμβολή της στη δράση.

Μέσα από τέτοιες συνέργειες της ς των πολιτών και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, πέρα από το απτό , προβάλει η της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευθύνης, απέναντι σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο σύλλογος συγχαίρει την εταιρεία για τη χρήσιμη και παραδειγματική ενέργεια, που δεν μπορεί παρά να είναι δείκτης ευαισθησίας και πολιτισμού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση