Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Σκιάθου
Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Σκιάθου

Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Σκιάθου

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας bofrost.gr, η εταιρεία που ανήκει στην Κυπαρισσού που έλκει την καταγωγή της από τη Σκιάθο, δώρισε 400 , τα οποία διένημε ο πολιτιστικός σύλλογος ‘Η Σκιάθος’ στις άπορες οικογένειες του νησιού.

Είναι δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών, που η εταιρεία κάνει αντίστοιχη δωρεά, αφού τον περασμένο Οκτώριο προσέφερε 130 κιλά.

“Τα μοιράστηκαν σε 83 οικογένειες, οι οποίες ενισχύονται με ποικίλους τρόπους, κατά τη διάρκεια του έτους, από δράσεις του συλλόγου, όπως το πρόγραμμα   μετακίνησης των οικονομικά αδύναμων για λόγους υγείας με την υποστήριξη της Hellenic Seaways και της ΑΝΕΣ/ΠΡΩΤΕΥΣ,  η παροχή φαρμάκων στο Κέντρο Υγείας, η κάλυψη εξόδων νοσηλείας.

Ο πολιτιστικός σύλλογος ‘Η Σκιάθος’ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία bofrost, για την πολύτιμη προσφορά της, με την οποία συνέβαλε στην υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη, και ευελπιστεί σε μελλοντική .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Χριστίνα Σώζου, υπεύθυνη της εταιρείας, για τη συμβολή της στη δράση.

Μέσα από τέτοιες συνέργειες της κοινωνίας των πολιτών και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, πέρα από το απτό , προβάλει η καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευθύνης, απέναντι σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο σύλλογος συγχαίρει την εταιρεία για τη χρήσιμη και παραδειγματική , που δεν μπορεί παρά να είναι δείκτης ευαισθησίας και πολιτισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση