Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Τρία χειμερινά δρομολόγια AEGEAN AIRLINES από και προς την Σκιάθο
Τρία χειμερινά δρομολόγια AEGEAN AIRLINES από και προς την Σκιάθο

Τρία χειμερινά δρομολόγια AEGEAN AIRLINES από και προς την Σκιάθο

Μετά από της αεροπορικής εταιρείας AIRLINES για δύο πτήσεις στο χειμερινό εβδομαδιαίο της OLYMPIC AIRLINES ( GROUP), κάθε Τρίτη και Σάββατο, ο Σκιάθου απέστειλε το υπ’αριθμ.πρωτ.12901_02.09.2021 αίτημα προς την αεροπορική εταιρεία σχετικά με την αναγκαιότητα τροποποίησης του χειμερινού εβδομαδιαίου προγράμματος .

Η εταιρεία ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Δήμου και έτσι από τώρα μέχρι τέλους του χειμερινού προγράμματος η γραμμή θα εξυπηρετείται με τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως.

 Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εκ νέου τροποποίησης στην περίπτωση αύξησης του επιβατικού κοινού.

Πρόκειται για πάγιο αίτημα των κατοίκων και των τριών νησιών των Σποράδων, καθότι τους δίνει τη δυνατότητα, διευθέτησης υποθέσεων που έχουν σχέση με δημόσιες υπηρεσίες αλλά το σπουδαιότερο, για ιατρικούς λόγους.

Ο Σκιάθου ευχαριστεί θερμά τον διευθύνοντα σύμβουλο της AIRLINES,  Δημήτρη Γερογιάννη, καθ’ όσον με εξαιρετική ευαισθησία εξέτασε το θέμα, ώστε να υλοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα, που είναι υψίστης σημασίας για τους κατοίκους των Βορείων Σποράδων. Ευχαριστεί, επίσης, τον συμπολίτη , Γρηγόριο Φλέσσα, απόστρατο ιπτάμενο Πολεμικής Αεροπορίας και κυβερνήτη Πολιτικής Αεροπορίας, μέλος της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφαλείας Πτήσεων (ΕΔΑΑΠ) και ειδικό σύμβουλο του Δήμου Σκιάθου σε θέματα αεροπορικής για την καθοριστική συμβολή του στην επίτευξη του αιτήματος.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονης ασθενούς από την Σκιάθο #διακομιδή - https://t.co/zmPSyj7m3o -

  • Νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Νέα Αγχίαλο #θαλάσσιαχελώνα - https://t.co/h0H6A8E8Kd -

  • #τσιμεντόλιθο στο κεφάλι 77χρονης πέταξε 78χρονος #τσιμεντόλιθο - https://t.co/YYwqPuxz6E -

"Αλιεύοντας" την είδηση