Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Τους δρόμους Πατητήρι- Γέρακας και Πατητήρι -Χώρα Αλοννήσου βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τους δρόμους Πατητήρι- Γέρακας και Πατητήρι -Χώρα Αλοννήσου βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τους δρόμους Πατητήρι- Γέρακας και Πατητήρι -Χώρα Αλοννήσου βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνει την στο νησί της Αλοννήσου η με νέο έργο προϋπολογισμού 500.000 .

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε την διάθεσης πίστωσης για τη δημοπράτηση του έργου «Συντήρηση της ε.ο. Πατητήρι – Ακρωτήριο Γέρακα και Πατητήρι – Χώρα Αλοννήσου» με από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

« Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και τις τεχνικές μας υπηρεσίες δρομολογούμε ένα νέο έργο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε συνολικό μήκος 20 χιλιομέτρων, στο νησί της Αλοννήσου. Οι καλές υποδομές αποτελούν εργαλείο ανάπτυξης. Επενδύουμε σε έργα που αναβαθμίζουν την ασφαλή προσβασιμότητα, ενισχύουν την επισκεψιμότητα και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών. Με ολοκληρωμένο σχέδιο αναπτύσσουμε τα μας που έχουν ιδιαίτερη σημασία για την Περιφέρεια αφού αποτελούν κύριους τουριστικούς προορισμούς. Όλα τα έργα που χρηματοδοτεί και κατασκευάζει η στην Αλόννησο, έργα προστασίας και διαχείρισης φυσικών, περιβαλλοντικών και πολιτιστικών πόρων, αθλητικά, βελτίωσης της προσπελασιμότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, και το εμβληματικό πρώτο υποθαλάσσιο μουσείο στη χώρα φέρνουν προστιθέμενη αξία και μετρήσιμα στην ανάπτυξη και την , αναδεικνύοντας την Αλόννησο μεταξύ των κορυφαίων τουριστικών βιώσιμων προορισμών στον κόσμο» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Σε συνολικό μήκος 20 χιλιομέτρων, στους δύο δρόμους, προβλέπονται εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης και διαγράμμισης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Με 14.000 ευρώ, 8.000 ευρώ και 3.000 ευρώ επιδοτούνται οι #σεισμόπληκτοι της Θεσσαλίας - https://t.co/GDxqPn93hF… -

  • Κυκλικούς κόμβους στον Αλμυρό κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας #κυκλικόςκόμβος - https://t.co/5gd5GSJStZ -

  • Άγιο είχε 27χρονος #μοτοποδηλάτης στην οδό Λαρίσης #μοτοποδηλάτης - https://t.co/tpkd4qofKg -

"Αλιεύοντας" την είδηση