Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Tουρνουά 3on3 ¨Τάπα στη βία και τον ρατσισμό¨ στην Σκιάθο
Tουρνουά 3on3 ¨Τάπα στη βία και τον ρατσισμό¨ στην Σκιάθο

Tουρνουά 3on3 ¨Τάπα στη βία και τον ρατσισμό¨ στην Σκιάθο

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3on3 ¨Τάπα στη και τον ρατσισμό¨ που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας(ΔΟΑΠΝ) του Δήμου Σκιάθου σε συν με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) και την Περιφέρεια ς το διάστημα 11-13 Ιουνίου 2022.

Με συμμετοχή 400 ατόμων περίπου, που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το μέγεθος του νησιού, τα παιδιά αλλά και οι ¨αγκάλιασαν¨ με ενθουσιασμό το μπασκετικό αυτό θεσμό, στέλνοντας το μήνυμα σε όλη την επαρχία.

Ο Δήμος, θέτοντας ως προτεραιότητα τον αθλητισμό και τη νεολαία, δεσμεύτηκε για το καλοκαίρι του 2023 να φιλοξενήσει και πάλι τα αστέρια του ελληνικού και να πραγματοποιήσει το τουρνουά 3on3 ¨Τάπα στη και τον ρατσισμό¨ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ο Δήμος Σκιάθου για την επιτυχημένη διοργάνωση ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του ΠΣΑΚ, Ανδρέα λυνιαδάκη, τον αντιπρόεδρο, Λίνο Χρυσικόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή, Κώστα Αλεξανδρίδη, τον υπάλληλο του ΔΟΑΠΝ, Κώστα Κρίτσαλο και την Περιφέρεια ς για την υποστήριξη. Ιδιαιτέρως, ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τα παιδιά και τους της Σκιάθου για την ενθουσιώδη συμμετοχή και την εξαιρετική συν καθ΄όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση