Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Tουρνουά 3on3 ¨Τάπα στη βία και τον ρατσισμό¨ στην Σκιάθο
Tουρνουά 3on3 ¨Τάπα στη βία και τον ρατσισμό¨ στην Σκιάθο

Tουρνουά 3on3 ¨Τάπα στη βία και τον ρατσισμό¨ στην Σκιάθο

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3on3 ¨Τάπα στη βία και τον ρατσισμό¨ που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας(ΔΟΑΠΝ) του Δήμου Σκιάθου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) και την Περιφέρεια Θεσσαλίας το διάστημα 11-13 Ιουνίου 2022.

Με συμμετοχή 400 ατόμων περίπου, που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το μέγεθος του νησιού, τα παιδιά αλλά και οι γονείς ¨αγκάλιασαν¨ με ενθουσιασμό το μπασκετικό αυτό θεσμό, στέλνοντας το μήνυμα σε όλη την επαρχία.

Ο Δήμος, θέτοντας ως προτεραιότητα τον αθλητισμό και τη νεολαία, δεσμεύτηκε για το καλοκαίρι του 2023 να φιλοξενήσει και πάλι τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ και να πραγματοποιήσει το τουρνουά 3on3 ¨Τάπα στη βία και τον ρατσισμό¨ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ο Δήμος Σκιάθου για την επιτυχημένη διοργάνωση ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του ΠΣΑΚ, Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τον αντιπρόεδρο, Λίνο Χρυσικόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή, Κώστα Αλεξανδρίδη, τον υπάλληλο του ΔΟΑΠΝ, Κώστα Κρίτσαλο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υποστήριξη. Ιδιαιτέρως, ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τα παιδιά και τους γονείς της Σκιάθου για την ενθουσιώδη συμμετοχή και την εξαιρετική συνεργασία καθ΄όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση