Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Τον δρόμο Σκιάθου – Κουκουναριών βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τον δρόμο Σκιάθου – Κουκουναριών βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τον δρόμο Σκιάθου – Κουκουναριών βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τον δρόμο Σκιάθου – Κουκουναριών βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το επόμενο διάστημα υπογράφεται η του έργου προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Το έργο περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες, εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, κατασκευής τεχνικών έργων, σήμανσης και συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού, σε συνολικό μήκος 12 χλμ της επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών.

«Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό ενισχύουμε την αναπτυξιακή προοπτική της Σκιάθου υλοποιώντας έργα υποδομής που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας στη μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας έχουμε ολοκληρώσει και υλοποιούμε 35 έργα προϋπολογισμού 36,2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μόνο τον τελευταίο χρόνο, η έχει σε εξέλιξη έργα ύψους άνω των 15 εκατομμυρίων στο νησί. Πρόκειται για μεγάλα αναπτυξιακά έργα με πράσινο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, που προστατεύουν το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση