Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Τον δρόμο Σκιάθου – Κουκουναριών βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τον δρόμο Σκιάθου – Κουκουναριών βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τον δρόμο Σκιάθου – Κουκουναριών βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τον δρόμο Σκιάθου – Κουκουναριών βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το επόμενο διάστημα υπογράφεται η σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Το έργο περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες, οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, κατασκευής τεχνικών έργων, σήμανσης και συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού, σε συνολικό μήκος 12 χλμ της επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών.

«Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό ενισχύουμε την αναπτυξιακή προοπτική της Σκιάθου υλοποιώντας έργα υποδομής που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας στη μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας έχουμε ολοκληρώσει και υλοποιούμε 35 έργα προϋπολογισμού 36,2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μόνο τον τελευταίο χρόνο, η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει σε εξέλιξη έργα ύψους άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ στο νησί. Πρόκειται για μεγάλα αναπτυξιακά έργα με περιβαλλοντικό αποτύπωμα, που προστατεύουν το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τη τουριστική ανάπτυξη» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση