Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Το Μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου στην Ελληνική Επανάσταση
Το Μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου στην Ελληνική Επανάσταση

Το Μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου στην Ελληνική Επανάσταση

Η Τοπική Συντονιστική Ομάδα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας ς, με αφορμή τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, επιχειρώντας να συμβάλει στον κεντρικό σχεδιασμό επετειακών δράσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, διοργανώνει δράσεις και εκ που σκοπό έχουν να βιωθεί αφενός το θεμελιώδες για τους Έλληνες ιστορικό αυτό γεγονός από όλους τους εμπλεκόμενους και πρωτίστως από τους/τις μαθητές και μαθήτριες, με τρόπο εξαιρετικό, αφετέρου να αναδειχθεί  η ιστορική σημασία του και οι παρακαταθήκες  που αφήνει για το της χς. 

Στο πλαίσιο αυτό σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σκιάθου θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Σκιάθου την Παρασκευή 28 Μαΐου και 7:00 μ.μ., -ομιλία για τη συμβολή της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Σκιάθου στην Ελληνική Επανάσταση, με κεντρική ομιλήτρια την δρ. Βάσσα Παρασκευά, διευθύντρια του 1ου ς Βόλου.

Στην θα παραστούν ο περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, καθώς και στελέχη της Συντονιστικής ομάδας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση