Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Τις Βόρειες Σποράδες “χτύπησε” ο “Τηλέμαχος”
Τις Βόρειες Σποράδες “χτύπησε” ο “Τηλέμαχος”

Τις Βόρειες Σποράδες “χτύπησε” ο “Τηλέμαχος”

Ο “Τηλέμχος” πλήττει τις Βόρειες Σποράδες κι ιδιαίτερα τη Σκόπελο και τη Γλώσσα , ενώ η χώρα παραμένει στο σκοτάδι.

Συγκεκριμένα, στο νησί της Σκοπέλου και ιδιαίτερα στην περιοχή της Γλώσσας χιονίζει από το απόγευμα με ιδιαίτερη και δίνεται μάχη για να κρατηθεί το οδικό δίκτυο ανοιχτό.

Επίσης, χιονίζει και σε Σκιάθο και Αλόννησο αλλά χωρίς προτα, ενώ η πρόβλεψη της κάνει λόγο για ολονύχτια χιονόπτωση που θα διαρκέσει μέχρι και τις 8.00 αύριο το πρωί.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην Βόλου ο εντεταλμένος σύμβουλος για της Β. Σποράδες Ν. Πλωμαρίτης, στη Γλώσσα και στις γύρω περιοχές το χιόνι φθάνει στα ορεινά και το μισό μέτρο και επιχειρούσαν μέχρι τις 8.00 το βράδυ πέντε μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας και ιδιωτών για να διατηρηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο Σκόπελου-Γλώσσας.

Όπως ανέφερε στην Βόλου ο Χρ. Βασιλούδης, η χώρα της Σκοπέλου είναι χωρίς από τις 8.00 μ.μ. καθώς θα πρέπει να προκλήθηκε βλάβη στη γραμμή που δίνει στη χώρα.

Στην Σκιάθο και την Αλόννησο τρία μηχανήματα επιχειρούν σε κάθε νησί, αλλά το ύψος του χιονιού στα πεδινά δεν ξεπερνά τους πέντε πόντους και στα ορεινά τους 15 πόντους.

Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται μεταξύ -2 και 1 βαθμούς Κελσίου, ενώ τα σχολεία είναι κλειστά και σε Σκιάθο και Σκόπελο και στις 7:30 το πρωί θα βγει απόφαση για την Αλόννησο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση