Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Τηλεοπτική προβολή της Σκοπέλου μέσω εκπομπής Αγγλικού καναλιού
Τηλεοπτική προβολή της Σκοπέλου μέσω εκπομπής Αγγλικού καναλιού

Τηλεοπτική προβολή της Σκοπέλου μέσω εκπομπής Αγγλικού καναλιού

Πριν λίγες ημέρες έφτασε στο   Αγγλικό τηλεοπτικό κανάλι  προκειμένου να πραγματοποιήσει τηλεοπτικά γυρίσματα προβάλλοντας την
Σκόπελο στο εξωτερικό.

Η παρουσιάστρια Julia Bradbury εργάζεται για λογαριασμό των Αγγλικών  Τηλεοπτικών Καναλιών και ITV.

Αυτήν την στιγμή παρουσιάζει στο Αγγλικό Τηλεοπτικό Κανάλι ITV την  εκπομπή «Greek Islands».

Μέσα από την εκπομπή της ταξιδεύει και  επισκέπτεται διάφορα νησιά, καταγράφει την παράδοση, την και τα  αξιοθέατά τους, με σκοπό να τα προβάλλει στο Αγγλικό τηλεοπτικό κοινό  και όχι μόνο, εμπνέοντας τους τηλεθεατές να τα ανακαλύψουν ταξιδεύοντας σε αυτούς τους τουριστικούς προορισμούς.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στην Σκόπελο, επισκέφτηκαν πολλές  περιοχές του νησιού  και στις 29 Σεπτεμβρίου, κατόπιν αιτήσεως της  Jackie Dassyra (Managing Director, GRFixer Ltd, Production – Media  Service’s), η οποία ήρθε σε επαφή με τον δήμαρχο Σκοπέλου καθώς και με  τους υπεύθυνους του Πολιτιστικού Τομέα του Δήμου, τους δόθηκε κινηματογράφησης και πραγματοποίησαν τηλεοπτικά γυρίσματα μέσα στους χώρους του Αρχοντικού Βακράτσα, προβάλλοντας την τοπική παραδοσιακή  ενδυμασία.

Στο Αρχοντικό Βαρκάτσα μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο, παρευρέθηκαν η δημοτική σύμβουλος Μαρία Σάββα, η δημοτική σύμβουλος  Μαρία  Σοφικίτου, η  Κατερίνα Μπετσάνη και η του Μουσείου  Ουρανία Λιθαδιώτη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής βιντεοσκοπήθηκε να ντύνεται με την βοήθεια της  Κατερίνας Μπετσάνη με την Σκοπελίτικη Νυφική Φορεσιά ή αλλιώς Μόρκο.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια της εκπομπής Julia Bradbury, μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο του Αγγλικού Καναλιού ITV, επισκέφτηκε την Γλώσσα,  όπου παρακολούθησε από κοντά και συμμετείχε στο Φεστιβάλ του Σταφυλιού  (Στάφυλοφεστ 2019) που διοργάνωσε το Ίδρυμα σε συνεργασία με τοπικούς οργανισμούς.

Η παραπάνω τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή έχει μεγάλη ακροαματικότητα  και αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία αποτελεσματικής τουριστικής προβολής
της Σκοπέλου.

Θα υπάρξει ενημέρωση των πολιτών για την ημέρα και την ώρα της προβολής της συγκεκριμένης εκπομπής, μέσα από την οποία θα προβληθούν πολλά
αξιοθέατα του νησιού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

  • Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/LWIUXS3do8 -

  • Επικοινωνία Αγοραστού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ #ΠαλαιοφάρσαλοςΚαλαμπάκα - https://t.co/G8LZQIJ28H -

"Αλιεύοντας" την είδηση