Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ »  Θερινό Πειραματικό Σχολείο: Οπτικές και Συμμετοχικές Μέθοδοι Έρευνας για την Κοινωνική Αλλαγή
 Θερινό Πειραματικό Σχολείο: Οπτικές και Συμμετοχικές Μέθοδοι Έρευνας για την Κοινωνική Αλλαγή

 Θερινό Πειραματικό Σχολείο: Οπτικές και Συμμετοχικές Μέθοδοι Έρευνας για την Κοινωνική Αλλαγή

 

Το 2ο Θερινό Πειραματικό Σχολείο με θέμα “Οπτικές και Συμμετοχικές Μέθοδοι Έρευνας για την Κοινωνική Αλλαγή – SocViPar2022, θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου στη Σκιάθο.

Το θερινό σχολείο συνδιοργανώνει το σε με το Εργαστήριο Κοινωνικής, Πολιτισμικής και Ψηφιακής Τεκμηρίωσης με Επιστημονική Υπεύθυνη την Καθηγήτρια Ψυχολογίας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου υ, κα Ζήση Αναστασία και  τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας (Δ.Ο.Α.Π.Ν) Δήμου Σκιάθου.

Το αντικείμενο που θα μελετηθεί βασίζεται στην ιδέα της συμμετοχικής και της συνεργατικής μεθοδολογίας που υπερκεράζει τις καθιερωμένες επιστημονικές πειθαρχίες και αναζητά τη δημιουργική που συνδέει την τέχνη με την κοινωνική καταγραφή, την καλλιτεχνική με την κοινωνική δράση εμπλουτίζοντας τη γκάμα των ερευνητικών τεχνικών και διανοίγοντας έναν νέο ορίζοντα μεθοδολογίας που είναι σμένη στην κοινωνική αλλαγή.

Στο Θερινό Σχολείο μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι/ες, φοιτητές/τριες (προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί) κοινωνικών και ανθρωπιστικών σπουδών, των ιατρικών σχολών και επιστημών ς, επαγγελματίες και ερευνητές/τριες της ψυχικής ς και ερευνητές /ριες, καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις ερευνητικές πρακτικές.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την Αίτηση Εγγραφής από τη 1.6. έως την καταληκτική ημερομηνία 15.6.2022.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα:  https://summer-schools.aegean.gr/SocViPar2022 ή στη σελίδα μας στο Fb: https://www.facebook.com/SocViPar

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση