Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη
Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη

Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη

Επιστημονικό συμπόσιο της Κοσμητείς της Θεος Σχολής σε με τον Δήμο Σκιάθου

Η Κοσμητεί της Θεος Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών  διοργανώνει,  σε με τον Δήμο Σκιάθου,  από 12 έως 15 Μαΐου  2022  στην Σκιάθο,  μια πνευματική βιωματική περιήγηση στα μέρη όπου εμπνεύστηκε και  συνέγραψε ένας εκ των μεγάλων Ελλήνων συγγραφέων, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.

Το εκπαιδευτικό αυτό περιηγητικό συμπόσιο τελεί υπό την επιστημονική καθοδήγηση της  καθηγήτριας  του  Τμήματος  Κοινωνικής  Θεολογίας  και  Θρησκειολογίας  της Θεολογικής Σχολής του , Κίρκης Κεφαλέα. 

Κατά τη διάρκεια του συμποσίου θα διαβαστούν κείμενα από το παπαδιαμαντικό έργο από την καταξιωμένη ηθοποιό, Αριέττα Μουτούση.

Το επιστημονικό αυτό συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σκιάθου με τη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Το πρόγραμμα του επιστημονικού συνεδρίου συζητήθηκε στη που είχαν ο αναπληρωτής , κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστος Καραγιάννης, η καθηγήτρια του  Τμήματος  Κοινωνικής Θεολογίας  και  Θρησκειολογίας  της Θεολογικής Σχολής του , Κίρκη Κεφαλέα και η ηθοποιός Αριέττα Μουτούση με τον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, στις 22 Οκτωβρίου 2021 στη Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής.

Το πρόγραμμα του επιστημονικού συνεδρίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής. https://deantheol.uoa.gr/anakoinoseis_kai_ekdiloseis/proboli_ekdilosis/taxideyontas_ston_kosmo_toy_papadiamanti_epistimoniko_symposio_tis_kosmiteias_tis_theologikis_scholi/

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση