Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη
Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη

Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη

Επιστημονικό συμπόσιο της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής σε συν με τον Δήμο Σκιάθου

Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών  διοργανώνει,  σε συν με τον Δήμο Σκιάθου,  από 12 έως 15 Μαΐου    στην Σκιάθο,  μια πνευματική βιωματική περιήγηση στα μέρη όπου εμπνεύστηκε και  συνέγραψε ένας εκ των μεγάλων Ελλήνων συγγραφέων, ο Αλέξανδρος .

Το εκπαιδευτικό αυτό περιηγητικό συμπόσιο τελεί υπό την επιστημονική καθ της  ς  του  Τμήματος  Κοινωνικής  Θεολογίας  και  Θρησκειολογίας  της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., Κίρκης Κεφαλέα. 

Κατά τη διάρκεια του συμποσίου θα διαβαστούν κείμενα από το παπαδιαμαντικό έργο από την καταξιωμένη ηθοποιό, Αριέττα Μουτούση.

Το επιστημονικό αυτό συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο της ς του Δήμου Σκιάθου με τη Θεολογική Σχολή του .

Το πρόγραμμα του επιστημονικού συνεδρίου συζητήθηκε στη που είχαν ο αναπληρωτής καθηγητής, κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστος Καραγιάννης, η του  Τμήματος  Κοινωνικής Θεολογίας  και  Θρησκειολογίας  της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., Κίρκη Κεφαλέα και η ηθοποιός Αριέττα Μουτούση με τον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, στις 22 Οκτωβρίου 2021 στη Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής.

Το πρόγραμμα του επιστημονικού συνεδρίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής. https://deantheol.uoa.gr/anakoinoseis_kai_ekdiloseis/proboli_ekdilosis/taxideyontas_ston_kosmo_toy_papadiamanti_epistimoniko_symposio_tis_kosmiteias_tis_theologikis_scholi/

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση