Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη
Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη

Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη

Επιστημονικό συμπόσιο της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής σε με τον Δήμο Σκιάθου

Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών  διοργανώνει,  σε με τον Δήμο Σκιάθου,  από 12 έως 15 Μαΐου  2022  στην Σκιάθο,  μια πνευματική βιωματική περιήγηση στα μέρη όπου εμπνεύστηκε και  συνέγραψε ένας εκ των μεγάλων Ελλήνων συγγραφέων, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.

Το εκπαιδευτικό αυτό περιηγητικό συμπόσιο τελεί υπό την επιστημονική καθοδήγηση της  καθηγήτριας  του  Τμήματος  Κοινωνικής  Θεολογίας  και  Θρησκειολογίας  της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., Κίρκης Κεφαλέα. 

Κατά τη διάρκεια του συμποσίου θα διαβαστούν κείμενα από το παπαδιαμαντικό έργο από την καταξιωμένη ηθοποιό, Αριέττα Μουτούση.

Το επιστημονικό αυτό διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σκιάθου με τη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Το του επιστημονικού συνεδρίου συζητήθηκε στη συνάντηση που είχαν ο αναπληρωτής καθηγητής, κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Αθηνών, Χρήστος Καραγιάννης, η καθηγήτρια του  Τμήματος  Κοινωνικής Θεολογίας  και  Θρησκειολογίας  της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., Κίρκη Κεφαλέα και η ηθοποιός Αριέττα Μουτούση με τον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, στις 22 Οκτωβρίου 2021 στη Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής.

Το του επιστημονικού συνεδρίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής. https://deantheol.uoa.gr/anakoinoseis_kai_ekdiloseis/proboli_ekdilosis/taxideyontas_ston_kosmo_toy_papadiamanti_epistimoniko_symposio_tis_kosmiteias_tis_theologikis_scholi/

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση