Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συζητήσεις και επαφές δημάρχου Σκοπέλου στην «Philoxenia 2019»
Συζητήσεις και επαφές δημάρχου Σκοπέλου στην «Philoxenia 2019»

Συζητήσεις και επαφές δημάρχου Σκοπέλου στην «Philoxenia 2019»

Ο Σκοπέλου συμμετείχε στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2019» που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8-10 Νοεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ο δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης εκπροσώπησε τον Δήμο, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Σκοπέλου Άγγελο Ξηντάρη, την πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής Ιωάννα Ευσταθίου και τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής Σκοπέλου  Ιωάννη Γιολδάση και   Ευανθία Καραμεσίνη.

Στην συνέχεια ακολούθησαν πολλές συζητήσεις και επαφές:

  • Το βράδυ της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου, ο δήμαρχος Σκοπέλου ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση που έγινε προς τιμή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία ήταν η τιμώμενη Περιφέρεια της φετινής έκθεσης, με τιμώμενη Χώρα την και τιμώμενο τον Δήμο Τρίπολης.

 

  • Πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη του ΕΟΤ και μαζί τους συζήτησε τον τρόπο με τον οποίο ο Σκοπέλου μπορεί να αξιοποιήσει την δραστηριότητα και τις δράσεις τις οποίες σχεδιάζει και πραγματοποιεί ο ΕΟΤ, με σκοπό την προβολή του νησιού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε συνεργασία με τα κατά τόπους γραφεία του ΕΟΤ.

 

  • Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου συμμετείχε στις εκλογές της ΠΕΔ Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας) που έγιναν στην Λάρισα, για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Θεσσαλίας, του Εποπτικού Συμβουλίου και των εκπροσώπων της ΠΕΔΘ στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας).

 

  • Ήρθε σε επαφή με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση 6 Δήμων της Β. Ελλάδας και Δήμων της Βουλγαρίας, οι οποίοι, μέσα από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα – Βουλγαρία», εκτελούν ένα Πρόγραμμα Πολιτικής Προστασίας με τη συνεργασία των Δήμων και των υπάρχων Εθελοντικών Οργανώσεων Πυροπροστασίας και συζητήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας τους και με τον Δήμο Σκοπέλου, με οποιαδήποτε τρόπο επιλέξουν, είτε σε αυτό το Πρόγραμμα, είτε σε αντίστοιχο Πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί μελλοντικά και θα αφορά στην Πολιτική Προστασία.

 

  • Υπήρξε επαφή του δημάρχου Σκοπέλου με τους μελετητές που ετοιμάζουν τις μελέτες των έργων που έχουν προταθεί στο ΟΧΕ, για να δοθούν διευκρινίσεις, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης τους και να προχωρήσουν έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να παραδοθούν στο Δήμο.

 

  • Συναντήθηκε με τον μελετητή του Δημοτικού Σταδίου Σκοπέλου προκειμένου να ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Νοεμβρίου η Μελέτη Ανακατασκευής του Δημοτικού Σταδίου, η οποία στην συνέχεια θα προταθεί στο ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ, ώστε να είναι έτοιμο για τα Πετράλεια 2020.

 

  • Υπήρξαν πολλές ακόμα σημαντικές συναντήσεις με στόχο την προβολή και την ανάπτυξη του νησιού και επίσης έγιναν όλες οι απαραίτητες συζητήσεις προκειμένου να ολοκληρωθούν τα Δελτία Ένταξης των Μελετών για τα Λιμενικά Έργα των λιμένων Σκοπέλου και Λουτρακίου, που θα προταθούν από το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου στο ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ.
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Αμποβό (Αφύσσου) προς παραλία Ραζή στον Προφήτη Ηλία… - https://t.co/EtOegWm861 -

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

"Αλιεύοντας" την είδηση