Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Σύστημα sea track στις παραλίες του νησιού ζητά ο δήμαρχος Σκοπέλου
Σύστημα sea track στις παραλίες του νησιού ζητά ο δήμαρχος Σκοπέλου

Σύστημα sea track στις παραλίες του νησιού ζητά ο δήμαρχος Σκοπέλου

Κτγγέλλει τους ιθύνοντες ο δήμαρχος Σκοπέλου για την απόρριψη της πρότασης τοποθέτησης συστήματος σε παραλίες του νησιού για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ, λόγω έλλειψης κονδυλίων, τονίζοντας ότι η πρόταση έγινε έγκαιρα και δεν μπορεί να δίνεται ως απάντηση ότι δεν επαρκούν τα κονδύλια του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης που αφορούν το συγκεκριμένο μέτρο.

«Όλα τα τουριστικά νησιά διαθέτουν σύστημα και δεν είναι δυνατόν εμείς να μην έχουμε. Αυτό μειώνει τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Στείλαμε και δεύτερη επιστολή διαμαρτυρίας και ζητάμε να αυξηθεί το εν λόγω κονδύλι και να μας εγκριθεί η πρόταση, τουλάχιστον να τα τοποθετήσουμε την επόμενη χρονιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης ο δήμαρχος Σκοπέλου είπε ότι συνολικά οι δήμοι και μέσω της Κ διαμαρτύρονται για τη μείωση των ωρών για τον καθαρισμό των σχολείων ειδικά εν μέσω πανδημίας.

Ειδικότερα ανέφερε ότι πέρυσι στη Σκόπελο αναλογούσαν 37,5 ώρες την εβδομάδα για τον καθαρισμό των σχολείων ενώ ο δήμος απασχόλησε και μία μέσω προγράμματος του , αυξάνοντας τον αριθμό των ωρών σε 42. «Φέτος μας έδωσαν μόνο 30 ώρες την εβδομάδα. Πώς να καθαριστούν 11 σχολικά συγκροτήματα που εκτός από αίθουσες έχουν τουαλέτες, γραφεία καθηγητών, ένα θέατρο, ένα , ; Ζητάμε να αυξηθούν οι ώρες τουλάχιστον κατά 25% για να καλύψουμε επαρκώς τις ανάγκες», τόνισε και προσέθεσε ότι η ΚΕΔΕ έθεσε το θέμα το υπουργείο Εσωτερικών και αναμένει απάντηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση