Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων
Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Ένα σημαντικό ς, αυτό της συντήρησης ηλεκτροφωτισμού – σηματοδοτών οδικού δικτύου , προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, ξεκινά τις αμέσως προσεχείς ημέρες, μετά τη που υπέγραψε ο  περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός.

Σε του σχετικά με τη χρησιμότητα του έργου ο περιφερειάρχης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τις παρεμβάσεις αυτές βελτιώνουμε την του οδικού δικτύου της  όπου υπάρχει ανάγκη. Πρόκειται για συντηρήσεις απολύτως απαραίτητες για την της επικινδυνότητας  και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Με τις παρεμβάσεις μας αυτές ωφελούνται οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα. Σε με την αεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας παρεμβαίνουμε με έργα απαραίτητα για τον τόπο».

Αναλυτικά το έργο περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης του οδοφωτισμού στο οδικό δίκτυο Μαγνησίας, στα σημεία όπου έχει διαπιστωθεί πρόβλημα. Αναλυτικά προβλέπονται εργασίες :

  • Αντικατάσταση παλιών φωτιστικών με φωτιστικά τεχνολογίας διόδων φωτοεκπομπής (LED) – ισχύος 80-110 W
  • Αντικαταστάσεις και συμπληρώσεις υπάρχοντος εξαρτημάτων υπάρχοντος δικτύου.
  • Επισκευές δικτύων σηματοδότησης
  • Αντικατάσταση ηλεκτρονικής πλακέτας
  • Αποκαταστάσεις ζημιών λόγω πρόσφατων κλοπών καλωδίων.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση