Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων
Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Ένα σημαντικό έργο ασφάλειας, αυτό της συντήρησης ηλεκτροφωτισμού – σηματοδοτών οδικού δικτύου , προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, ξεκινά τις αμέσως προσεχείς ημέρες, μετά τη που υπέγραψε ο  περιφερειάρχης Θεσσαλίας  .

Σε δηλώσεις του σχετικά με τη χρησιμότητα του έργου ο περιφερειάρχης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τις αυτές βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της  όπου υπάρχει ανάγκη. Πρόκειται για απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας  και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Με τις μας αυτές ωφελούνται οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα. Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα , τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας παρεμβαίνουμε με έργα απαραίτητα για τον τόπο».

Αναλυτικά το έργο περιλαμβάνει αποκατάστασης του οδοφωτισμού στο Μαγνησίας, στα σημεία όπου έχει διαπιστωθεί πρόβλημα. Αναλυτικά προβλέπονται εργασίες :

  • Αντικατάσταση παλιών φωτιστικών με φωτιστικά τεχνολογίας διόδων φωτοεκπομπής (LED) – ισχύος 80-110 W
  • Αντικαταστάσεις και συμπληρώσεις υπάρχοντος εξαρτημάτων υπάρχοντος δικτύου.
  • Επισκευές δικτύων σηματοδότησης
  • Αντικατάσταση ηλεκτρονικής πλακέτας
  • Αποκαταστάσεις ζημιών λόγω πρόσφατων κλοπών καλωδίων.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση