Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Συνεργασία του Δήμου Σκιάθου με την Άγονη Γραμμή Γόνιμη
Συνεργασία του Δήμου Σκιάθου με την Άγονη Γραμμή Γόνιμη

Συνεργασία του Δήμου Σκιάθου με την Άγονη Γραμμή Γόνιμη

 

 

Ο δήμαρχος Σκιάθου κύριος Θοδωρής Τζούμας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Αστικής μη Κερδοσκοπικής εταιρείας κύριο Στέφανο Νόλλα  και συζήτησαν τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ της οργάνωσης και του Δήμου Σκιάθου.

Συγκεκριμένα, η Σκιάθος θα συμμετέχει στο δίκτυο των νησιών όπου υλοποιείται για δέκατη τέταρτη συνεχή χρόνια το «Ο πολιτισμός πιο κοντά σε όλους» με μεγάλους χορηγούς τη φαρμακευτική εταιρεία DEMO και την Blue Star Ferries, καθώς και στο «Η ενέργεια για ζωή ταξιδεύει» με αποκλειστικό χορηγό τα Ελληνικά Πετρέλαια – προγράμματα που τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Παράλληλα, συζητήθηκε η συμμετοχή του Δήμου σε ένα νέο καινοτόμο που αφορά στην προσβασιμότητα, για το οποίο και θα ακολουθήσει επόμενη συνάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Σκιάθου υποστηρίζει ενεργά δράσεις και πρωτοβουλίες που ενισχύουν την πρόσβαση όλων στον πολιτισμό, την , το και την υγεία, αρχές που διέπουν τα προγράμματα της  Άγονης Γραμμής Γόνιμης.

«Ίσως είναι η πρώτη φορά που χαιρόμαστε, ως μέλος “άγονης γραμμής”, και αυτό γιατί γίνεται και η Σκιάθος λιμάνι της πιο γόνιμης άγονης γραμμής, της μεγαλύτερης πολιτιστικής και εκπαιδευτικής οργάνωσης της χώρας, που δραστηριοποιείται στα , καλύπτοντας σημαντικές ανάγκες και προκαλώντας σπουδαίες πρωτοβουλίες», τόνισε ο δήμαρχος Σκιάθου.

«Αποτελεί μεγάλη για εμάς η συνάντηση με τον δήμαρχο Σκιάθου κ. Τζούμα, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και εκτιμώ ιδιαιτέρως από το πολύπλευρο του στον Πολιτιστικό Σύλλογο “H Σκιάθος”. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε και τώρα μια γόνιμη συνεργασία, προάγοντας την πρόσβαση των κατοίκων του νησιού σε δημιουργικές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και προγράμματα που θα υλοποιήσουμε με τη δική του ενεργή στάση, κάτι για το οποίο τον ευχαριστώ θερμά», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Άγονης Γραμμής Γόνιμης κ. Νόλλας.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Παγώνουν» τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία #ΒόρειαΜακεδονία - https://t.co/7jiJzsb68O -

  • Δωροθέα Κολυνδρίνη: Επαναλειτουργία του ιστορικού «Μουτζούρη» στο Πήλιο #Μουτζούρης - https://t.co/1QFXrufECg -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές #εξετάσεις στα ΕΠΑΛ #εξετάσεις - https://t.co/mHPXWdJIXp -

"Αλιεύοντας" την είδηση