Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συνεργασία του Δήμου Σκιάθου με την Άγονη Γραμμή Γόνιμη
Συνεργασία του Δήμου Σκιάθου με την Άγονη Γραμμή Γόνιμη

Συνεργασία του Δήμου Σκιάθου με την Άγονη Γραμμή Γόνιμη

 

 

Ο δήμαρχος Σκιάθου κύριος Θοδωρής Τζούμας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Αστικής μη Κερδοσκοπικής εταιρείας κύριο Στέφανο Νόλλα  και συζήτησαν τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ της οργάνωσης και του Δήμου Σκιάθου.

Συγκεκριμένα, η θα συμμετέχει στο δίκτυο των νησιών όπου υλοποιείται για δέκατη τέταρτη συνεχή χρόνια το πρόγραμμα «Ο πιο κοντά σε όλους» με μεγάλους χορηγούς τη φαρμακευτική εταιρεία DEMO και την Blue Star Ferries, καθώς και στο πρόγραμμα «Η ενέργεια για ζωή ταξιδεύει» με αποκλειστικό χορηγό τα Ελληνικά Πετρέλαια – προγράμματα που τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Παράλληλα, συζητήθηκε η συμμετοχή του Δήμου σε ένα νέο καινοτόμο που αφορά στην προσβασιμότητα, για το οποίο και θα ακολουθήσει επόμενη συνάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Σκιάθου υποστηρίζει ενεργά δράσεις και πρωτοβουλίες που ενισχύουν την πρόσβαση όλων στον πολιτισμό, την εκπαίδευση, το περιβάλλον και την υγεία, αρχές που διέπουν τα προγράμματα της  Άγονης Γραμμής Γόνιμης.

«Ίσως είναι η πρώτη φορά που χαιρόμαστε, ως μέλος “άγονης γραμμής”, και αυτό γιατί γίνεται και η λιμάνι της πιο γόνιμης άγονης γραμμής, της μεγαλύτερης πολιτιστικής και εκπαιδευτικής οργάνωσης της χώρας, που δραστηριοποιείται στα νησιά, καλύπτοντας σημαντικές ανάγκες και προκαλώντας σπουδαίες πρωτοβουλίες», τόνισε ο δήμαρχος Σκιάθου.

«Αποτελεί μεγάλη για εμάς η συνάντηση με τον δήμαρχο Σκιάθου κ. Τζούμα, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και εκτιμώ ιδιαιτέρως από το πολύπλευρο έργο του στον Πολιτιστικό Σύλλογο “H Σκιάθος”. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε και τώρα μια γόνιμη συνεργασία, προάγοντας την πρόσβαση των κατοίκων του νησιού σε δημιουργικές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και προγράμματα που θα υλοποιήσουμε με τη δική του ενεργή στάση, κάτι για το οποίο τον ευχαριστώ θερμά», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Άγονης Γραμμής Γόνιμης κ. Νόλλας.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση