Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Συνεργασία Δήμου Σκιάθου και Ένωσης Ξενοδόχων
Συνεργασία Δήμου Σκιάθου και Ένωσης Ξενοδόχων

Συνεργασία Δήμου Σκιάθου και Ένωσης Ξενοδόχων

Πάντα ενωμένοι με κοινό στόχο και όραμα

Ο Σκιάθου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους παραγωγικούς του τόπου γιατί τους ενώνει όλους ένας κοινός στόχος. Το καλό του νησιού. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουν. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αμεσότητα εργάζεται, ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτείας, για να δημιουργήσει, κατά το μέτρο του δυνατού, ευνοϊκές συνθήκες ώστε να αντιμετωπίσει την πρωτόγνωρη κατάσταση, που βιώνει η χώρα .

Αναγνωρίζοντας την κυρίαρχη σημασία του τουρισμού για την οικονομική και κοινωνική του νησιού, από κοινού γίνονται συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες, με σκοπό την της Σκιάθου ως και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ώστε να μην «χαθεί» ολόκληρη η σαιζόν.

Οι περιστάσεις μας καλούν όλους ενωμένους να δουλέψουμε για το καλό του νησιού μας, ειδικά σε αυτή τη πρωτόγνωρη συγκυρία. ” δήλωσε ο Αλέξανδρος Ευστάθιου, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων”.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους τοπικούς , μεταξύ αυτών η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου. Με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Σκιάθου ο συμπράττει με την Marketing Greece για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος και του ιδιαίτερου χαρακτήρα του νησιού. Οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, στον αγώνα αυτό, για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης αυτής κρίσης όπου δεν περισσεύει κανείς”, δήλωσε ο Θοδωρής Τζούμας, .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση