Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης
Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης

Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο του Ετήσιου Συνεδρίου Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Κ.Ε.Δ.Ε. , το οποίο διεξήχθη το διάστημα 14 έως 16 Οκτωβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, ήταν η της Θεσσαλονίκης με τα των Βορείων Σποράδων για την επόμενη θερινή περίοδο 2022 σε συνέχεια της επιτυχημένης σύνδεσης που σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2021.

Επίσης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συζητήθηκε ο προγραμματισμός κοινών δράσεων για τη συστηματική προβολή των δύο προορισμών τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού και ιδιαίτερα στις χώρες των Βαλκανίων, που επιλέγουν ως τόπο διακοπών τους δύο προορισμούς.

Μεταξύ άλλων δρομολογήθηκε η υλοποίηση έργων,  στο πλαίσιο της σύμβασης συνεργασίας του Δήμου Σκιάθου με τoν Αναπτυξιακό Οργανισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης, που αφορά στην αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Σκιάθου και στη διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων και νέων παιδικών χαρών του Δήμου Σκιάθου.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, τόνισε ότι έχει θεμελιωθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας με στόχο την βέλτιστη επίλυση των προβλημάτων καθώς και την παράλληλη των δύο πλευρών. Η συστηματική και η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων θα οδηγήσει σε μία νέα αναπτυξιακή τροχιά.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, για την εξαιρετική και την από κοινού δρομολόγηση δράσεων με σκοπό την προβολή των προορισμών. Τόνισε, μάλιστα, ότι η σύμβαση συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σκιάθου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, ως φορέα υλοποίησης, επιβεβαιώνει την εξαιρετική αυτή συνεργασία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι στην επικράτεια #καταιγίδες - https://t.co/wTGlTXs03B -

  • Με επευφημίες η πρεμιέρα της Φόνισσας του Γιώργου Κουμεντάκη #Φόνισσα - https://t.co/YNtX1qoz6A -

  • Εξιχνιάστηκαν επτά #κλοπές από Ι.Χ. στον Βόλο #κλοπές #ναρκωτικά - https://t.co/kdSHOmRcMn -

"Αλιεύοντας" την είδηση