Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συνελήφθησαν για βιασμό τουρίστριας στη Σκιάθο
Συνελήφθησαν για βιασμό τουρίστριας στη Σκιάθο

Συνελήφθησαν για βιασμό τουρίστριας στη Σκιάθο

Για βιασμό κατηγορούνται δύο από τη Χαλκίδα, σύμφωνα με καταγγελία που υπέβαλε εις βάρος τους τουρίστρια από την Αυστραλία που έκανε διακοπές στη Σκιάθο.

Συγκεκριμένα χθες αργά το βράδυ μια νεαρή Αυστραλέζα διασκέδαζε μαζί με φίλες της σε μπαρ στη Χ του νησιού. Εκεί γνωρίστηκε με δύο 30χρο οι οποίοι της πρότειναν να συνεχίσουν αλλού τη διασκέδαση τους.

Αυτή δέχθηκε και στη συνέχεια της πρότειναν να τους ακολουθήσει στο δωο τους. Η κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες πήγε εκεί και όπως κατήγγειλε βιάστηκε από τους δύο άνδρες. Κατόπιν ειδοποίησε την αστυνομία καταγγέλλοντας τον βιασμό της, με να συλληφθούν οι 30χρονοι και χθες οδηγήθηκαν στην του Βόλου, όπου τους ασκήθηκε δίωξη για βιασμό κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος.

Οι φερόμενοι ως δράστες ζήτησαν και πήραν 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή και μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι.

Οι στη κατάθεση τους υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε κανένας βιασμός, καθώς η Αυστραλέζα συνουσιάστηκε συναινετικά μαζί τους και πρόσθεσαν ότι γλέντησαν και οι τρεις, καταναλώνοντας αρκετό αλκοόλ σε μπαρ του νησιού και στη συνέχεια δέχτηκε να τους ακολουθήσει στο δωο τους.

Μάλιστα μετά τη σεξουαλική πράξη, η νεαρή δήλωσε πως δεν αισθανόταν καλά, με τον έναν παραμένει στο δωμάτιο για να τη βοηθήσει. Παράλληλα η κοπέλα υποστήριξε ότι δεν θυμόταν πολλά πράγματα από γεγονός, αν και δήλωσε στις αρχές, ότι δεν ήταν .

Έχει παραγγελθεί ήδη ιατροδικαστική εξέταση στο φερόμενο θύμα, για να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν βάση οι ισχυρισμοί του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση