Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συνεκθέτης στο workshop «Η Ελλάδα συναντάει το Τορίνο» ο Δήμος Σκιάθου
Συνεκθέτης στο workshop «Η Ελλάδα συναντάει το Τορίνο» ο Δήμος Σκιάθου

Συνεκθέτης στο workshop «Η Ελλάδα συναντάει το Τορίνο» ο Δήμος Σκιάθου

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε ως συνεκθέτης στο με τίτλο «Η Ελλάδ συνντάει το Τορίνο» που διοργάνωσε το Γραφείο Ελληνικού Οργανισμού (Ε.Ο.Τ.) Ιταλίας, στις 11 Δεκεμβρίου 2019 στο Τορίνο.

Πρόκειται για το πρώτο που έγινε ποτέ στο Τορίνο με συναντήσεις Β2Β.

Το Τορίνο είναι μία αγορά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πληθώρα Τour Operators και τουριστικών πρακτορείων, με άμεσο ενδιαφέρον για τη Σκιάθο.

Αφιέρωμα για τη Σκιάθο, με αφορμή τη συμμετοχή στην εκδήλωση, έγινε σε ειδικό ένθετο στην έντυπη έκδοση εφημερίδα Travel Quotidiano, όπως και στην online έκδοση της εφημερίδας η οποία θα αποσταλεί σε 44.000 χρήστες της εφημερίδας.

Τον Δήμο εκπροσώπησαν ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός, όπου στις συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη και την υπεύθυνη του γραφείου του ΕΟΤ στην Ιταλία ς Μπουλασίδου, συζητήθηκαν οι επόμενες δράσεις του Δήμου στην Ιταλία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνάντηση του δημάρχου με την αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Βούλας Πατουλίδου, όπου συζητήθηκε- εκτός των άλλων- η Θεσσαλονίκης και Σκιάθου.

Σε συν με το γραφείο του ΕΟΤ στην Ιταλία ο Δήμος θα δρομολογήσει δια εξοικείωσης δημοσιογράφων από το Τορίνο, για την ερχόμενη τουριστική περίοδο.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη και την υπεύθυνη του γραφείου του ΕΟΤ στην Ιταλία Μπουλασίδου, για τη στενή και αποτελεσματική συν.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση