Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συνεχίζεται η διαδικασία αποκατάστασης ζημιών στις Β. Σποράδες από τον χειμερινό χιονιά
Συνεχίζεται η διαδικασία αποκατάστασης ζημιών στις Β. Σποράδες από  τον χειμερινό χιονιά

Συνεχίζεται η διαδικασία αποκατάστασης ζημιών στις Β. Σποράδες από τον χειμερινό χιονιά

Το ποσό των 23.000,00€ διέθεσε η Περιφέρει ς – Περιφερεική Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, στα τρία νησιά, Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο για τον αποχιονισμό κατά τη διάρκεια του φετινού σφοδρού χειμώνα και για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν, μία διαδικασία που συνεχίζεται.

Εκτός του ανωτέρου ποσού που διατέθηκε, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων διέθεσε επίσης εκχιονιστικά μηχανήματα, αλατιέρες, αλλά και ποσότητες άλατος, κατά περίπτωση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τα νησιά των Σποράδων, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού στο να κηρυχθούν τα νησιά σε , αλλά και να επιλυθούν ποικίλες ανασταλτικές διαδικασίες.

Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων σε συνεχή και με τον περιφερειάρχη    και τις αρμόδιες της Περιφέρειας ς, αλλά και με τους δημάρχους των νησιών των Σποράδων, συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των δύσκολων καιρικών φαινομένων αναθέτοντας τις εργασίες αποχιονισμού του οδικού δικτύου στο έμπειρο δυναμικό των χειριστών των νησιών.

Σε σχετικές της δηλώσεις η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων  ανέφερε: «με υπευθυνότητα, όντας σε πλήρη ετοιμότητα, αλλά και καλή , αντιμετωπίσαμε τα ακραία καιρικά φαινόμενα, έχοντας ως πρώτο στόχο την διασφάλιση της ανθρώπινης ς και κατά δεύτερον τις περιουσίες των κατοίκων των νησιών μας».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση