Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Συνεχίζεται η διαδικασία αποκατάστασης ζημιών στις Β. Σποράδες από τον χειμερινό χιονιά
Συνεχίζεται η διαδικασία αποκατάστασης ζημιών στις Β. Σποράδες από  τον χειμερινό χιονιά

Συνεχίζεται η διαδικασία αποκατάστασης ζημιών στις Β. Σποράδες από τον χειμερινό χιονιά

Το των 23.000,00€ διέθεσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας – και Σποράδων, στα τρία , Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο για τον αποχιονισμό κατά τη διάρκεια του φετινού σφοδρού χειμώνα και για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν, μία διαδικασία που συνεχίζεται.

Εκτός του ανωτέρου ποσού που διατέθηκε, η και Σποράδων διέθεσε επίσης εκχιονιστικά μηχανήματα, αλατιέρες, αλλά και ποσότητες άλατος, κατά περίπτωση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τα των Σποράδων, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού στο να κηρυχθούν τα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά και να επιλυθούν ποικίλες ανασταλτικές διαδικασίες.

Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων σε συνεχή και συνεργασία με τον περιφερειάρχη    και τις αρμόδιες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και με τους δημάρχους των νησιών των Σποράδων, συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των δύσκολων καιρικών φαινομένων αναθέτοντας τις αποχιονισμού του οδικού δικτύου στο έμπειρο δυναμικό των χειριστών των νησιών.

Σε σχετικές της δηλώσεις η Μαγνησίας και Σποράδων  ανέφερε: «με υπευθυνότητα, όντας σε πλήρη ετοιμότητα, αλλά και καλή συνεργασία, αντιμετωπίσαμε τα ακραία καιρικά φαινόμενα, έχοντας ως πρώτο στόχο την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής και κατά δεύτερον τις περιουσίες των κατοίκων των νησιών μας».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού στη Σκιάθο #ΛίναΜενδώνη #Σκιάθος - https://t.co/WFBF9Sskbi -

  • Εκσυγχρονίζεται το Αλιευτικό Καταφύγιο Πλατανιά #αλιευτικόκαταφύγιοΠλατανιά - https://t.co/32CQiHEkp3 -

  • Έξι θετικά κρούσματα στα rapid-test σε Βόλο και Αλμυρό #Rapidtest - https://t.co/LhYJ5LRwLE -

"Αλιεύοντας" την είδηση