Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΜΟΥΣΙΚΗ / Συναυλίες του συγκροτήματος «Die Wandervögel» στη Σκιάθο
Συναυλίες του συγκροτήματος «Die Wandervögel» στη Σκιάθο

Συναυλίες του συγκροτήματος «Die Wandervögel» στη Σκιάθο

Ο Σύλλογος “Η Σκιάθος” σε με την Πρεσβείας της Αυστρίας στην Αθήνα διοργανώνουν συναυλίες του συγκροτήματος «Die Wandervögel», με ελεύθερη είσοδο, στις 25 Αυγούστου, 20:30 στο Atrium και στις 26 Αυγούστου 20:30 στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου.

Οι συναυλίες, πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου « Η Σκιάθος» και της οικογένειας του Ανδρέα Ποταμιάνου,  και είναι μέρος του προγράμματος ‘Ελληνοαυστριακό Μουσικό ’ της Πρεσβείας της Αυστρίας, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και είναι ενταγμένες στο 2018.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι» η Αυστριακή Πρεσβεία συνεργάζεται τα τελευταία πέντε χρόνια με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Η Σκιάθος’ παρουσιάζοντας υψηλής στάθμης μουσικές με διεθνώς καταξιωμένους μουσικούς. Το «Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι», είναι μια πρωτοβουλία της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα με σκοπό την προώθηση μουσικών ανταλλαγών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αυστρία, για το του 2018, έχουν συνολικά είκοσι συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν σε δώδεκα .

Το μουσικό τρίο «Die Wandervögel» αναβιώνει παλιά, συχνά ξεχασμένα τραγούδια (γερμανικά, αυστριακά ή γίντις λαϊκά τραγούδια από τον 17ο έως τον 20ό αιώνα), ακολουθώντας με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση του «Zupfgeigenhansel».

Σε αυτά προστίθενται και κάποιες δικές τους συνθέσεις αλλά και διασκευές έργων του Schubert. Το συγκρότημα “Die Wandervögel”, αποτελείται από τους, Bryan Benner – vocals, guitar, mandolin, David Stellner – vocals, guitar, Raphael Widmann – violin, vocals.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • To 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου αρχές Οκτωβρίου  #ΓαστρονομικόΦεστιβάλΠηλίου - https://t.co/N5WUB6Royl -

  • Λήστεψαν 83χρονη με λεία 300 ευρώ #δράστες - https://t.co/nIteEwoo6e -

  • Ογδόντα  χρόνια από την ίδρυση του #ΕΑΜ (1941-2021) #ΕΑΜ - https://t.co/lLwanQ9wxJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση