Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΜΟΥΣΙΚΗ / Συναυλίες του συγκροτήματος «Die Wandervögel» στη Σκιάθο
Συναυλίες του συγκροτήματος «Die Wandervögel» στη Σκιάθο

Συναυλίες του συγκροτήματος «Die Wandervögel» στη Σκιάθο

Ο Σύλλογος “Η ” σε συνεργασία με την Πρεσβείας της Αυστρίας στην διοργανώνουν του συγκροτήματος «», με ελεύθερη είσοδο, στις 25 Αυγούστου, 20:30 στο Atrium και στις 26 Αυγούστου 20:30 στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου.

Οι , πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου « Η » και της οικογένειας του Ανδρέα Ποταμιάνου,  και είναι μέρος του προγράμματος ‘Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι’ της Πρεσβείας της Αυστρίας, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και είναι ενταγμένες στο .

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι» η Αυστριακή Πρεσβεία συνεργάζεται τα τελευταία πέντε χρόνια με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Η Σκιάθος’ παρουσιάζοντας υψηλής στάθμης μουσικές εκδηλώσεις με διεθνώς καταξιωμένους μουσικούς. Το «Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι», είναι μια πρωτοβουλία της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα με σκοπό την προώθηση μουσικών ανταλλαγών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αυστρία, για το καλοκαίρι του 2018, έχουν συνολικά είκοσι συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν σε δώδεκα πόλεις.

Το μουσικό τρίο «» αναβιώνει παλιά, συχνά ξεχασμένα τραγούδια (γερμανικά, αυστριακά ή γίντις λαϊκά τραγούδια από τον 17ο έως τον 20ό αιώνα), ακολουθώντας με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση του «Zupfgeigenhansel».

Σε αυτά προστίθενται και κάποιες δικές τους συνθέσεις αλλά και διασκευές έργων του Schubert. Το συγκρότημα “Die Wandervögel”, αποτελείται από τους, Bryan Benner – vocals, guitar, mandolin, David Stellner – vocals, guitar, Raphael Widmann – violin, vocals.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καπνοί σε φρεάτιο στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/MDxL5f0olr -

  • Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/Bm7RW3zQdB -

  • Μελέτη αποκατάστασης του τοξωτού γεφυριού Τσαγκαράδας - https://t.co/ogvBKXktq5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση