Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συναυλία με τους GADJO DILO στην Σκιάθο
Συναυλία με τους GADJO DILO στην Σκιάθο

Συναυλία με τους GADJO DILO στην Σκιάθο

Οι εορταστικές εκ για την περίοδο των Αποκριών 2020 του Δήμου Σκιάθου ξεκινούν με το δημοφιλές συγκρότημα των Gadjo Dilo που θα δώσει στο πολιτιστικό κέντρο του Μπούρτζι το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Οι Gadjo Dilo παντρεύουν την τσιγγάνικη jazz παράδοση, εμπνευσμένοι από τον θρυλικό κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt, με αγαπημένα Ελληνικά  κυρίως της σκηνής του '50 και '60, του Μανώλη Χιώτη και άλλων δημιουργών δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό μουσικό στυλ, το “Manouche De Grec”.

Τραγούδια μιας άλλης εποχής μας μεταφέρουν μηνύματα σύγχρονα και ελπιδοφόρα.

Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz, το συγκρότημα παρουσιάζει ένα με έντονο το Ελληνικόστοιχείο αλλά και με αναφορές στα αμερικανικά jazzstandards και τα γαλλικά του μεσοπολέμου.

Επί σκηνής οι GadjoDilo εντυπωσιάζουν με την μουσικές τους δεξιότητες και το τους που παρασύρει το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους.

Οι Gadjo Dilo  πήραν το όνομά τους από την ομώνυμη του Tony Gatlif και κατάφεραν στην διάρκεια των δέκα χρόνων ζωής τους, μέσα από τις διασκευές τους, να κερδίσουν την του ελληνικού κοινού.

H μπάντα που έχει γίνει συνώνυμο των ξεσηκωτικών live, θα παρουσιάσει σε μια μοναδική στο Πολιτιστικό κέντρο Μπούρτζι στην Σκιάθο ένα με αγαπημένες ρεμπέτικες διασκευές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση