Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Συνάντηση στη Σκόπελο για τη διατήρηση της γραμμής Θεσσαλονίκης -Β. Σποράδων
Συνάντηση στη Σκόπελο για τη διατήρηση της γραμμής Θεσσαλονίκης -Β. Σποράδων

Συνάντηση στη Σκόπελο για τη διατήρηση της γραμμής Θεσσαλονίκης -Β. Σποράδων

Συνάντηση με στόχο τη διατήρηση της ακτοπλοϊκής γραμμής Θεσσαλονίκης – Β. Σποράδων, θα έχουν στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Σκόπελο, ο δήμαρχος του νησιού Χρ. Βασιλούδης με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Πέγκα, εκπροσώπους της εταιρείας “Hellenic Seaways”, τον πρόεδρο της ΠΕΔ κ. Κωτσό κι εκπροσώπους των νησιών Σκιάθου κι Αλοννήσου, καθώς οι δήμαρχοι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δε θα μπορέσουν να παραστούν.

Να σημειωθεί ότι από 16 Ιουνίου που ξεκίνησε δρομολόγιο το “Flying Cat” της “Hellenic Seaways” μέχρι 31 Ιουλίου ταξίδεψαν περί στα 12.824 άτομα, εκ των οποίων οι 4.500 επιβάτες κατέβηκαν στη Σκόπελο. «Πρόκειται για μια πετυχημένη ακτοπλοϊκή γραμμή, η οποία θα πρέπει να στηριχθεί και στηρίζεται. Το πλοίο κάνει περί στις 2,5 ώρες από Θεσσαλονίκη για Σποράδες κι ο λόγος που γίνεται η σημερινή συνάντηση, είναι, γιατί ζητάμε επειδή η γραμμή θεωρείται επιτυχημένη, να συνεχιστεί και τα υπόλοιπα χρόνια» ανέφερε ο δήμαρχος Σκοπέλου.

Τα δρομολόγια ξεκίνησαν 16 Ιουνίου και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα διαρκέσουν μέχρι τον Σεπτέμβριο, με τους τοπικούς φορείς να ζητούν τη συνέχιση των δρομολογίων και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα.

Τέλος να σημειωθεί ότι η τουριστική κίνηση στο νησί της Σκοπέλου καταγράφει αύξηση περίπου 20%.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση