Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συνάντηση στη Σκόπελο για τη διατήρηση της γραμμής Θεσσαλονίκης -Β. Σποράδων
Συνάντηση στη Σκόπελο για τη διατήρηση της γραμμής Θεσσαλονίκης -Β. Σποράδων

Συνάντηση στη Σκόπελο για τη διατήρηση της γραμμής Θεσσαλονίκης -Β. Σποράδων

Συνάντηση με στόχο τη διατήρηση της ακτοπλοϊκής γραμμής Θεσσαλονίκης – Β. Σποράδων, θα έχουν στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Σκόπελο, ο δήμαρχος του νησιού Χρ. Βασιλούδης με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Πέγκα, εκπροσώπους της εταιρείας “Hellenic Seaways”, τον πρόεδρο της κ. Κωτσό κι εκπροσώπους των νησιών Σκιάθου κι Αλοννήσου, καθώς οι δήμαρχοι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δε θα μπορέσουν να παραστούν.

Να σημειωθεί ότι από 16 Ιουνίου που ξεκίνησε δρομολόγιο το “Flying Cat” της “Hellenic Seaways” μέχρι 31 Ιουλίου ταξίδεψαν περί στα 12.824 άτομα, εκ των οποίων οι 4.500 επιβάτες κατέβηκαν στη Σκόπελο. «Πρόκειται για μια πετυχημένη ακτοπλοϊκή γραμμή, η οποία θα πρέπει να στηριχθεί και στηρίζεται. Το κάνει περί στις 2,5 ώρες από Θεσσαλονίκη για Σποράδες κι ο λόγος που γίνεται η σημερινή συνάντηση, είναι, γιατί ζητάμε επειδή η γραμμή θεωρείται επιτυχημένη, να συνεχιστεί και τα υπόλοιπα χρόνια» ανέφερε ο δήμαρχος Σκοπέλου.

Τα δρομολόγια ξεκίνησαν 16 Ιουνίου και σύμφωνα με το θα διαρκέσουν μέχρι τον Σεπτέμβριο, με τους τοπικούς να ζητούν τη συνέχιση των δρομολογίων και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα.

Τέλος να σημειωθεί ότι η τουριστική κίνηση στο νησί της Σκοπέλου καταγράφει αύξηση περίπου 20%.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση