Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συνάντηση με εκπροσώπους της Fraport είχε ο δήμαρχος Σκιάθου
Συνάντηση με εκπροσώπους της Fraport είχε ο δήμαρχος Σκιάθου

Συνάντηση με εκπροσώπους της Fraport είχε ο δήμαρχος Σκιάθου

Συνάντηση με εκπροσώπους της Fraport είχε ο δήμαρχος Σκιάθου, στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020.

Η που είναι συνέχεια της καλής ς του Δήμου με την εταιρεία, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου, και συμμετείχαν ο , οικονομικός διευθυντής της Fraport, o ιώργος Βήλος γενικός διευθυντής Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και η Κατερίνα Πολλάτου γενική διευθύντρια Marketing και Ανάπτυξης.

Στη λογική της αμοιβαίας ωφέλειας ήταν οι που κατέθεσαν στα στελέχη της Fraport που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου.

Συζητήθηκε ακόμη η συμμετοχή της Fraport, στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής των Βορείων Σποράδων που θα υποστηριχθεί από την Περιφέρεια ς.

«Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, σχεδιάζουμε την επόμενη περίοδο, αφού στόχος μας  είναι να γίνει το αεροδρόμιο της Σκιάθου πιλότος για όλα τα περιφερειακά . Κοινό συμφέρον της τοπικής ς και της Fraport είναι να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του αεροδρομίου, με ταυτόχρονη βελτίωση των υποδομών και την ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος, με τη για την προβολή του προορισμού και την προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιρειών» τόνισε ο δήμαρχος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση