Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Συνάντηση με εκπροσώπους της Fraport είχε ο δήμαρχος Σκιάθου
Συνάντηση με εκπροσώπους της Fraport είχε ο δήμαρχος Σκιάθου

Συνάντηση με εκπροσώπους της Fraport είχε ο δήμαρχος Σκιάθου

Συνάντηση με εκπροσώπους της Fraport είχε ο δήμαρχος Σκιάθου, στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020.

Η συνάντηση που είναι συνέχεια της καλής συνεργασίας του Δήμου με την εταιρεία, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου, και συμμετείχαν ο Βαγγέλης Μπαλτάς, οικονομικός διευθυντής της Fraport, o Γιώργος Βήλος γενικός διευθυντής Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και η Κατερίνα Πολλάτου γενική διευθύντρια Marketing και Ανάπτυξης.

Στη λογική της αμοιβαίας ωφέλειας ήταν οι προτάσεις που κατέθεσαν στα στελέχη της Fraport που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου.

Συζητήθηκε ακόμη η συμμετοχή της Fraport, στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής των Βορείων Σποράδων που θα υποστηριχθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, σχεδιάζουμε την επόμενη περίοδο, αφού στόχος μας  είναι να γίνει το αεροδρόμιο της Σκιάθου πιλότος για όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια. Κοινό συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και της Fraport είναι να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του αεροδρομίου, με ταυτόχρονη βελτίωση των υποδομών και την ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος, με τη συνεργασία για την προβολή του προορισμού και την προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιρειών» τόνισε ο δήμαρχος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

"Αλιεύοντας" την είδηση