Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Συνάντηση διοικητή του Α.Τ. Σκιάθου με τον δήμαρχο του νησιού
Συνάντηση διοικητή του Α.Τ. Σκιάθου με τον δήμαρχο του νησιού

Συνάντηση διοικητή του Α.Τ. Σκιάθου με τον δήμαρχο του νησιού

Συνάντηση με τον νέο διοικητή του Σκιάθου, Νικόλαο Σαρδέλη, πραγματοποίησε σήμερα 10 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος, Θοδωρής Τζούμας και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ματούλα Παπαδούλια.

Ο νέος διοικητής ενημέρωσε τον δήμαρχο για τα θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση της περιοχής και διαβεβαίωσε πως το , παρά την υποστελέχωσή του, θα συνεχίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα προκειμένου οι να αισθάνονται ασφαλείς.

«Με τον νέο διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, ο οποίος έχει ένα σπουδαίο και ένα σπουδαίο στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση, για θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση της περιοχής και τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος, διαβεβαιώνοντας πως η Δημοτική Αρχή θα σταθεί αρωγός και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια όσον αφορά τη στελέχωση του Τμήματος» δήλωσε ο σήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων της Μικράς Ασίας στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας #ΜικρασιατικήΚαταστροφή - https://t.co/jmCyDTEry5 -

  • Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας σε τροχαίο στην Άλλη Μεριά #τροχαίοατύχημα - https://t.co/ADCA9vz1Ob -

  • Αθανάσιος Λιούπης: Ιστορικής σπουδαιότητας η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τους δασικούς χάρτες… - https://t.co/dymifnxedk -

"Αλιεύοντας" την είδηση