Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Συνάντηση δημάρχου Σκιάθου με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ
Συνάντηση δημάρχου Σκιάθου με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Συνάντηση δημάρχου Σκιάθου με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Συναντήθηκαν ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Δημήτρης Παπαστεργίου και ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας στα γραφεία της ΚΕΔΕ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, ο δήμαρχος Σκιάθου έθεσε στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και χρήζουν άμεσης επίλυσης, όπως την ανάγκη άμεσης πρόσληψης υπαλλήλων για τη στελέχωση της δομής “Βοήθεια στο σπίτι”, για την ανακατανομή των , για smart και καινοτόμες δράσεις, ενώ αναφέρθηκαν και σε ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης που άπτονται του ενδιαφέροντος και των αρμοδιοτήτων της κεντρικής διοίκησης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ζητήματα που τέθηκαν από τον Δήμαρχο και τον ενημέρωσε για μία σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει των δύο Δήμων σε τομείς που σχετίζονται με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας, με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Ο δήμαρχος Σκιάθου, τόνισε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συναντήθηκα με τον φίλο δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. Δημήτρη Παπαστεργίου, με τον οποίο έχουμε γνωριστεί από το 2019 και έχουμε συχνή . Στα ο δήμαρχος κάνει σπουδαίο έργο με smart λύσεις και καινοτομίες, έναν τομέα στον οποίο ο Δήμος Τρικκαίων είναι πρωτοπόρος. Συζητήσαμε, για θέματα κεντρικού ενδιαφέροντος όπως είναι το εκλογικό νομοσχέδιο, το πρόγραμμα , και άλλα θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση αυτή την περίοδο. Εχουμε μια εξαιρετικά καλή και χαίρομαι ιδιαίτερα γι΄ αυτό, καθώς ο Δημήτρης Παπαστεργίου είναι ένας και ένας δήμαρχος που πραγματικά εκτιμώ».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακοπή κυκλοφορίας στις Λεωφόρους Αθηνών και Λαρίσης λόγω ασφαλτόστρωσης  - https://t.co/loOkxQ6TAb… -

  • #διακομιδή 55χρονου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/Tp42jboffZ -

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

"Αλιεύοντας" την είδηση