Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Συνάντηση δημάρχων Σκιάθου-Βόλου
Συνάντηση δημάρχων Σκιάθου-Βόλου

Συνάντηση δημάρχων Σκιάθου-Βόλου

Οι στενές σχέσεις μεταξύ ενός Μητροπολιτικού Δήμου και των περιφερειακών αυτού, είναι αναγκαία συνθήκη προκειμένου να υπάρχει σε ζητήματα που αφορούν άμεσα στους δημότες αλλά και στην ανάπτυξη του τόπου. Σε αυτό το πνεύμα έγινε η συνάντηση σήμερα 10 Οκτωβρίου 2019, στο του Βόλου, μεταξύ του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου και του δημάρχου Σκιάθου Θ. Τζούμα, τον οποίο συνόδευαν οι αΑντιδήμαρχοι Σκιάθου Γιάννης Γιαννίτσης ( Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος) και Γιάννης Τσανάκας ( Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Υποδομών και Τεχνικών Έργων).

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα λειτουργίας της αυτοδιοίκησης και αρμοδιοτήτων των Δήμων, όσο και σε επιμέρους θέματα αναπτυξιακής προοπτικής αλλά και της καθημερινότητας των δημοτών, για τα οποία είναι αναγκαία η συνεργασία.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η υποστήριξη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Σκιάθου από τον Μητροπολιτικό Δήμο, όπως και η μεταφορά τεχνογνωσίας σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της υπηρεσίας πρασίνου και καθαριότητας του Δήμου Βόλου.

Ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε πρόθυμος να συνδράμει, εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τη Σκιάθο, ένα τόπο που επισκέπτεται πολύ συχνά για τις καλοκαιρινές του διακοπές με την και τους φίλους του.

Ο Σκιάθου ευχαριστεί τον δήμαρχο Βόλου για την πρόθεση συνεργασίας, τα της οποίας θα φανούν τους προσεχείς μήνες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πλωτό μέσο ζητεί η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ #πλωτόμέσο - https://t.co/S7aSCK5UFj -

  • Κάτοικοι και επαγγελματίες του Χόρτου προμηθεύονται απινιδωτή #εξωτερικόςαπινιδωτής - https://t.co/NtOuS8Dqsw -

  • Οι Ένοπλες Δυνάμεις στη μάχη των πυρκαγιών: Περιπολίες και με drones #ΑρχαίαΟλυμπία - https://t.co/yUzAoLbO8X -

"Αλιεύοντας" την είδηση