Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συνάντηση δημάρχων Σκιάθου-Βόλου
Συνάντηση δημάρχων Σκιάθου-Βόλου

Συνάντηση δημάρχων Σκιάθου-Βόλου

Οι στενές σχέσεις μεταξύ ενός Μητροπολιτικού Δήμου και των περιφερειακών αυτού, είναι αναγκαία συνθήκη προκειμένου να υπάρχει πρόοδος σε ζητήματα που αφορούν άμεσα στους δημότες αλλά και στην του τόπου. Σε αυτό το πνεύμα έγινε η συνάντηση σήμερα 10 Οκτωβρίου 2019, στο Δημαρχείο του Βόλου, μεταξύ του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου και του δημάρχου Σκιάθου Θ. Τζούμα, τον οποίο συνόδευαν οι αΑντιδήμαρχοι Σκιάθου ιάννης ιαννίτσης (αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος) και Γιάννης Τσανάκας (αντιδήμαρχος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Υποδομών και Τεχνικών Έργων).

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα λειτουργίας της αυτος και αρμοδιοτήτων των Δήμων, όσο και σε επιμέρους θέματα αναπτυξιακής προοπτικής αλλά και της καθημερινότητας των δημοτών, για τα οποία είναι αναγκαία η συνεργασία.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η υποστήριξη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Σκιάθου από τον Μητροπολιτικό Δήμο, όπως και η μεταφορά τεχνογνωσίας σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της υπηρεσίας πρασίνου και ς του Δήμου Βόλου.

Ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε πρόθυμος να συνδράμει, εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τη Σκιάθο, ένα τόπο που επισκέπτεται πολύ συχνά για τις καλοκαιρινές του με την και τους φίλους του.

Ο ευχαριστεί τον δήμαρχο Βόλου για την πρόθεση συνεργασίας, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν τους προσεχείς μήνες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση