Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συνάντηση Χρ. Τριαντόπουλου- δημάρχου Σκιάθου
Συνάντηση Χρ. Τριαντόπουλου- δημάρχου Σκιάθου

Συνάντηση Χρ. Τριαντόπουλου- δημάρχου Σκιάθου

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Χρήστο Τριαντόπουλο, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, στο του γενικού γραμματέα.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με θέματα που αφορούν στην υποστήριξη των των επιχειρηματιών και του Δήμου, για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την πανδημία.

Ο ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει και διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα ανακοινωθεί η ΚΥΑ αναφορικά με την ένταξη των επιχειρηματιών των Κουκουναριών στις πληγείσες λόγω πανδημίας.

Η Δημοτική Αρχή από την αρχή της υγειονομικής ς, σε συν με τους αρμόδιους φορείς και ακολουθώντας της οδηγίες της πολιτείας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεί δίπλα στον πολίτη δδικώντας έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης για όλες τις πληγείσες .

Ειδικά για τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην παραλία και δεν συμπεριλαμβάνονται στις πληγείσες επιχειρήσεις , η Δημοτική Αρχή έχει ενεργήσει ώστε να συμπεριληφθούν στο έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης.

Ο δήμαρχος Σκιάθου ευχαρίστησε τον γενικό γραμματέα, Χρήστο Τριαντόπουλο για την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματα του Δήμου και κυρίως για την αποτελεσματική συν και υποστήριξη και δήλωσε ότι « ο θα σταθεί δίπλα στους επιχειρηματίες του νησιού και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, σε αυτήν την πρωτόγνωρη κρίση».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση