Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Συνάντηση Χρ. Τριαντόπουλου- δημάρχου Σκιάθου
Συνάντηση Χρ. Τριαντόπουλου- δημάρχου Σκιάθου

Συνάντηση Χρ. Τριαντόπουλου- δημάρχου Σκιάθου

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Χρήστο Τριαντόπουλο, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, στο γραφείο του γενικού γραμματέα.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με θέματα που αφορούν στην υποστήριξη των των επιχειρηματιών και του Δήμου, για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την πανδημία.

Ο γενικός ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει και διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα ανακοινωθεί η ΚΥΑ αναφορικά με την ένταξη των επιχειρηματιών των Κουκουναριών στις πληγείσες επιχειρήσεις λόγω πανδημίας.

Η Δημοτική Αρχή από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και ακολουθώντας της οδηγίες της πολιτείας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεί δίπλα στον πολίτη διεκδικώντας έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης για όλες τις πληγείσες επιχειρήσεις.

Ειδικά για τους που δραστηριοποιούνται στην Κουκουναριές και δεν συμπεριλαμβάνονται στις πληγείσες επιχειρήσεις , η Δημοτική Αρχή έχει ενεργήσει ώστε να συμπεριληφθούν στο έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης.

Ο δήμαρχος Σκιάθου ευχαρίστησε τον γενικό γραμματέα, Χρήστο Τριαντόπουλο για την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματα του Δήμου και κυρίως για την αποτελεσματική συνεργασία και υποστήριξη και δήλωσε ότι « ο Δήμος Σκιάθου θα σταθεί δίπλα στους του νησιού και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, σε αυτήν την πρωτόγνωρη κρίση».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση στην κατάθεση φακέλων του προγράμματος εξοικονόμησης ύδατος #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/RRCg0Kxs9y -

  • Οδηγούσε δίκυκλο στην παραλία χωρίς δίπλωμα και συνελήφθη #οδήγησηχωρίςδίπλωμα - https://t.co/gPPmXI0USM -

  • Νέες #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι στην επικράτεια #καταιγίδες - https://t.co/wTGlTXs03B -

"Αλιεύοντας" την είδηση