Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συμμετοχή του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Άγγελου Ξηντάρη σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Αθήνα
Συμμετοχή του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Άγγελου Ξηντάρη σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Αθήνα

Συμμετοχή του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Άγγελου Ξηντάρη σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Αθήνα

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Τμείου Σκοπέλου κι πρόεδρος του Δ.Σ. Άγγελος Ξηντάρης, συμμετείχε σε ένα εκπαιδευτικό διήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Εργαζομένων σε φορείς Διοίκησης και Εκμετάλλευσης Λιμένων Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Οκτωβρίου στο ΤΙΤΑΙΑ στην Αθήνα με θέμα: «Επίκαιρα θέματα διαχείρισης των Λιμενικών Ταμείων και Οργανισμών Λιμένος», στο οποίο συζητήθηκαν και αναλύθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν στη λειτουργία και διαχείριση των Λιμένων.

Κατά την διάρκεια του διημέρου, ενημερώθηκαν για το Master Plan της Σκοπέλου και του Λουτρακίου και επισκέφτηκαν υπηρεσιακούς παράγοντες έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατόν. Ο Δήμος Σκοπέλου θα καταθέσει τις μελέτες των έργων που προβλέπονται στα Σκοπέλου και Λουτρακίου, για ένταξήτους στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, με απώτερο σκοπό την χρηματοδότησή τους.

Έως το καλοκαίρι του 2020 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η Αδειοδότηση αρκετών Υδατοδρομίων, τα οποία θα ανήκουν στα Λιμενικά Ταμεία και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Άγγελος Ξηντάρης, πήρε την διαβεβαίωση ότι η έχει ενταχθεί και βρίσκεται μέσα στα 32 πρώτα Υδατοδρόμια που θα λειτουργήσουν στον νησιωτικό και χερσαίο χώρο της Ελλάδας, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και στα ΜΜΕ.

Έτσι θα υπάρχει διασύνδεση του νησιού με τα υπόλοιπα Υδατοδρόμια, με τον Βόλο και με την Αθήνα (μέσω ς και ς).

Τέλος, ενημερώθηκαν για επίκαιρα θέματα προσωπικού και διοικητικής λειτουργίας των Δημοσίων Λιμενικών Ταμείων, για την οικονομική λειτουργία των Δημόσιων Λιμενικών Ταμείων, καθώς και για το νέο Δημόσιο Λογισμικό που θα ισχύει για τα .Π.Δ.Δ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση