Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συμμετοχή του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Άγγελου Ξηντάρη σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Αθήνα
Συμμετοχή του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Άγγελου Ξηντάρη σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Αθήνα

Συμμετοχή του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Άγγελου Ξηντάρη σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Αθήνα

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου και πρόεδρος του Δ.Σ. Άγγελος Ξηντάρης, συμμετείχε σε ένα εκπαιδευτικό διήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος σε Διοίκησης και Εκμετάλλευσης Λιμένων Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Οκτωβρίου στο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα με θέμα: «Επίκαιρα θέματα διαχείρισης των Λιμενικών Ταμείων και Οργανισμών Λιμένος», στο οποίο συζητήθηκαν και αναλύθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν στη λειτουργία και διαχείριση των Λιμένων.

Κατά την διάρκεια του διημέρου, ενημερώθηκαν για το Master Plan της Σκοπέλου και του Λουτρακίου και επισκέφτηκαν υπηρεσιακούς παράγοντες έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατόν. Ο Δήμος Σκοπέλου θα καταθέσει τις μελέτες των έργων που προβλέπονται στα Master Plan Σκοπέλου και Λουτρακίου, για ένταξήτους στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, με απώτερο σκοπό την χρηματοδότησή τους.

Έως το καλοκαίρι του 2020 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η Αδειοδότηση αρκετών Υδατοδρομίων, τα οποία θα ανήκουν στα Λιμενικά Ταμεία και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Άγγελος Ξηντάρης, πήρε την διαβεβαίωση ότι η Σκόπελος έχει ενταχθεί και βρίσκεται μέσα στα 32 πρώτα Υδατοδρόμια που θα λειτουργήσουν στον νησιωτικό και χερσαίο χώρο της Ελλάδας, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και στα ΜΜΕ.

Έτσι θα υπάρχει διασύνδεση του νησιού με τα υπόλοιπα Υδατοδρόμια, με τον Βόλο και με την Αθήνα (μέσω Χαλκίδας και Ελευσίνας).

Τέλος, ενημερώθηκαν για επίκαιρα θέματα προσωπικού και διοικητικής λειτουργίας των Δημοσίων Λιμενικών Ταμείων, για την οικονομική λειτουργία των Δημόσιων Λιμενικών Ταμείων, καθώς και για το νέο Δημόσιο Λογισμικό που θα ισχύει για τα .Π.Δ.Δ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση