Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Σύλληψη αλλοδαπού στον Αερολιμένα Σκιάθου
Σύλληψη αλλοδαπού στον Αερολιμένα Σκιάθου

Σύλληψη αλλοδαπού στον Αερολιμένα Σκιάθου

Συνελήφθη, σήμερα (27-08-2018) το μεσημέρι στον Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος , ένας 41χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για του νόμου περί αλλοδαπών και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ο συλληφθείς επιχείρησε να εξέλθει από την ελληνική επικράτεια με προορισμό το Λονδίνο, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου ταξιδιωτικό έγγραφο με στοιχεία άλλου ατόμου, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το .

 

Συνελήφθη για παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων
Εν τω μεταξύ, καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος 39χρονης,  η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Σε βάρος της γυναίκας, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ς ενός έτους και χρηματική 2.900 για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων.
Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη 31χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά ναρκωτικά χάπια στεντόν, τα οποία κατείχε στερούμενος ς συνταγής.
Τέλος, από αστυνομικούς του , συνελήφθη 37χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής ς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση