Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Σύλληψη αλλοδαπού στον Αερολιμένα Σκιάθου
Σύλληψη αλλοδαπού στον Αερολιμένα Σκιάθου

Σύλληψη αλλοδαπού στον Αερολιμένα Σκιάθου

Συνελήφθη, σήμερα (27-08-2018) το μεσημέρι στον Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος , ένας 41χρονος , κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και πιστοποιητικών.

Ο συλληφθείς επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την ελληνική επικράτεια με προορισμό το Λονδίνο, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου ταξιδιωτικό έγγραφο με στοιχεία άλλου ατόμου, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το .

 

Συνελήφθη για παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων
Εν τω μεταξύ, καταδικαστική εκκρεμούσε σε βάρος 39χρονης,  η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Σε βάρος της ς, εκκρεμούσε καταδικαστική του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ς ενός έτους και χρηματική 2.900 ευρώ για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων.
Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη 31χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά ναρκωτικά χάπια στεντόν, τα οποία κατείχε στερούμενος ιατρικής συνταγής.
Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, συνελήφθη 37χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση