Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συλλήψεις για ηχορύπανση στην Σκιάθο
Συλλήψεις για ηχορύπανση στην Σκιάθο

Συλλήψεις για ηχορύπανση στην Σκιάθο

Ένας 22χρονος συνελήφθη στις 02:30 π.μ. σήμερα 13/08/, στην Σκιάθο, στο πλαίσιο ελέγχων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ως προς την νομιμότητα λειτουργίας τους.

Ο 22χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του , καθώς κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας 74χρονου, ο οποίος αναζητείται στα χρονικά όρια του αυτοφώρου, να το λειτουργεί, καθώς είχε θέσει σε λειτουργία συγκρότημα ς συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία η διαπιστώθηκε να είναι (95) db, αντί της μέγιστης επιτρεπόμενης ηχοστάθμης που καθορίζεται σε (80) db μετρούμενη με ηλεκτρονική συσκευή ηχόμετρου, κατά παράβαση της κείμενης ομοθεσίας.

Επίσης στις 04:00 π.μ. στην Σκιάθο, συνελήφθη από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος 45χρονος διότι, λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος  (καφέ-) ιδιοκτησίας εταιρίας, της οποίας ο νόμιμος εκπρόσωπος, 51χρονος αναζητείται στα χρονικά όρια του αυτοφώρου, καθώς είχε θέσει σε λειτουργία συγκρότημα ς συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία παραβιάζοντας το προβλεπόμενο ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων, κατά παράβαση της κείμενης ομοθεσίας.
Προανάκριση ενεργείται από το .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση