Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Συλλήψεις για ηχορύπανση στην Σκιάθο
Συλλήψεις για ηχορύπανση στην Σκιάθο

Συλλήψεις για ηχορύπανση στην Σκιάθο

Ένας 22χρονος συνελήφθη στις 02:30 π.μ. σήμερα 13/08/2022, στην Σκιάθο, στο πλαίσιο ελέγχων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ως προς την νομιμότητα λειτουργίας τους.

Ο 22χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του .Τ. Σκιάθου, καθώς κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας 74χρονου, ο οποίος αναζητείται στα χρονικά όρια του αυτοφώρου, να το λειτουργεί, καθώς είχε θέσει σε λειτουργία συγκρότημα μουσικής συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία η διαπιστώθηκε να είναι (95) db, αντί της μέγιστης επιτρεπόμενης ηχοστάθμης που καθορίζεται σε (80) db μετρούμενη με ηλεκτρονική συσκευή ηχόμετρου, κατά παράβαση της κείμενης Νομοθεσίας.

Επίσης στις 04:00 π.μ. στην Σκιάθο, συνελήφθη από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος 45χρονος διότι, λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος  υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ) ιδιοκτησίας εταιρίας, της οποίας ο νόμιμος εκπρόσωπος, 51χρονος αναζητείται στα χρονικά όρια του αυτοφώρου, καθώς είχε θέσει σε λειτουργία συγκρότημα μουσικής συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία παραβιάζοντας το προβλεπόμενο ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων, κατά παράβαση της κείμενης Νομοθεσίας.
Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Σκιάθου.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση