Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στον χάρτη πτήσεων της “Sky Express” η Σκιάθος
Στον χάρτη πτήσεων της “Sky Express” η Σκιάθος

Στον χάρτη πτήσεων της “Sky Express” η Σκιάθος

Στον χάρτη πτήσεων της Sky Express μπίνει από 1ης Οκτωβρίου η Σκιάθος, καθώς δύο φορές την εβδομάδα θα πραγματοποιούνται πτήσεις από το νησί του Παπαδιαμάντη για κι αντίστροφα.

Ο εμπορικός διευθυντής της Sky Express Ιωαν. Λυδάκης, ανέφερε ότι η Sky Express «ανοίγει τα φτερά» της κι από 1ης Οκτωβρίου συνδέεται με νέους προορισμούς. Ειδικότερα από , η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις για Σκιάθο, Κάρπαθο, Πάρο, Κύθηρα, Ικαρία και Ζάκυνθο κι από Θεσσαλονίκη για Σάμο και Χίο.

«Οι πτήσεις για Σκιάθο από Αθήνα, θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα Δευτέρα και Παρασκευή, 1.30 το μεσημέρι από Σκιάθο, 12.30 από Αθήνα με τιμή εισιτηρίου από 37,5ευρώ. ια τέσσερα χρόνια, έχουμε προγραμματίσει να πραγματοποιούνται πτήσεις, αρχικά δύο φορές την εβδομάδα και τους καλοκαιρινούς μήνες αν δούμε ότι υπάρχει κίνηση, θα προσθέσουμε κι άλλες. Ανάλογα την κίνηση» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Λυδάκης, ανέφερε ότι η εταιρεία κινείται με σταθερά βήματα κι αυξάνει τον στόλο της με νέου τύπου αεροπλάνα προς το , ενώ προσφέρει χαμηλές στις οποίες συμπεριλαμβάνοντας και οι αποσκευές.

ια το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, ανέφερε ότι παλιά είχε γίνει μία προσπάθεια κι υπήρχε με Μύκονο κι , ωστόσο δεν απέκλεισε στο μέλλον να γίνει κι άλλη προσπάθεια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση