Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Στον χάρτη πτήσεων της “Sky Express” η Σκιάθος
Στον χάρτη πτήσεων της “Sky Express” η Σκιάθος

Στον χάρτη πτήσεων της “Sky Express” η Σκιάθος

Στον χάρτη πτήσεων της μπαίνει από 1ης Οκτωβρίου η Σκιάθος, καθώς δύο φορές την εβδομάδα θα πραγματοποιούνται πτήσεις από το νησί του Παπαδιαμάντη για Αθήνα κι αντίστροφα.

Ο εμπορικός διευθυντής της Ιωαν. Λυδάκης, ανέφερε ότι η «ανοίγει τα φτερά» της κι από 1ης Οκτωβρίου συνδέεται με νέους προορισμούς. Ειδικότερα από Αθήνα, η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις για Σκιάθο, Κάρπαθο, Πάρο, , Ικαρία και Ζάκυνθο κι από για Σάμο και Χίο.

«Οι πτήσεις για Σκιάθο από Αθήνα, θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα Δευτέρα και Παρασκευή, 1.30 το μεσημέρι από Σκιάθο, 12.30 από Αθήνα με τιμή εισιτηρίου από 37,5. Για τέσσερα χρόνια, έχουμε προγραμματίσει να πραγματοποιούνται πτήσεις, αρχικά δύο φορές την εβδομάδα και τους καλοκαιρινούς μήνες αν δούμε ότι υπάρχει κίνηση, θα προσθέσουμε κι άλλες. Ανάλογα την κίνηση» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Λυδάκης, ανέφερε ότι η εταιρεία κινείται με σταθερά βήματα κι αυξάνει τον στόλο της με νέου τύπου αεροπλάνα φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ προσφέρει χαμηλές τιμές στις οποίες συμπεριλαμβάνοντας και οι αποσκευές.

Για το αεροδρόμιο της . Αγχιάλου, ανέφερε ότι παλιά είχε γίνει μία προσπάθεια κι υπήρχε αεροπορική σύνδεση με κι Ηράκλειο, ωστόσο δεν απέκλεισε στο να γίνει κι άλλη προσπάθεια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

"Αλιεύοντας" την είδηση