Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Στον αρχηγό της Αστυνομίας ο δήμαρχος Σκιάθου
Στον αρχηγό της Αστυνομίας ο δήμαρχος Σκιάθου

Στον αρχηγό της Αστυνομίας ο δήμαρχος Σκιάθου

Ο Θοδωρής Τζούμας, επισκέφθηκε τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ,αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη και συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας.

Κατά τη συνάντηση, υπογραμμίστηκε η από κοινού βούληση να δρομολογηθεί μία συστηματική μεταξύ του Δήμου Σκιάθου και της Ελληνικής Αστυνομίας με στόχο την των πολιτών.

Τέθηκε το θέμα της στελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, προκειμένου να ενισχυθεί για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες αστυνόμευσης του νησιού και ειδικά στην τήρηση των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας ενόψει και της τουριστικής περιόδου.

«Τα θέματα που σχετίζονται με την της ζωής και της περιουσίας των πολιτών είναι απόλυτη προτεραιότητά μας. Εξέθεσα στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, την κατάσταση στον Δήμο μας και συζητήσαμε πώς μπορούμε να δρομολογήσουμε κοινές δράσεις» σημείωσε ο δήμαρχος.

Από την πλευρά του, ο κ. Καραμαλάκης διαμήνυσε στον κ. Τζούμα ότι θα είναι σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια και υπογράμμισε πως η Ελληνική Αστυνομία θέλει να είναι στο πλευρό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς η στόχευση είναι κοινή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση