Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στον αέρα η μεγαλύτερη καμπάνια συνδιαφήμισης του Δήμου Σκιάθου
Στον αέρα η μεγαλύτερη καμπάνια συνδιαφήμισης του Δήμου Σκιάθου

Στον αέρα η μεγαλύτερη καμπάνια συνδιαφήμισης του Δήμου Σκιάθου

 Με τη δεύτερη μεγλύτερη ετιρεία τουρισμού του Ηνωμένου Βασιλείου, στις 22 Μαρτίου 

Από τις 22 Μαρτίου και μέχρι 30 Ιουνίου η Σκιάθος θα πρωταγωνιστεί μέσα από μια καμπάνια προβολής με δεκάδες χιλιάδες αποδέκτες μέσα από τα δίκτυα της εταιρείας jet2 & jet2 holidays, και με στοχευμένες δράσεις στις πόλεις Μπέφαστ, Μπέρνιχαμ, Μπρίστολ, Ιστ Μίντλαντς, Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Ληντς, Λονδίνο, ιούκασλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στην καμπάνια ύψους 20.000 ευρώ που χρηματοδοτεί o , θα συμμετέχει και η jet2 & jet2 holidays, με το ποσό των 20.000 ευρώ.

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι για την συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου και υπερήφανοι που θα αναδείξουμε αυτό το υπέροχο νησί στο τουριστικό κοινό και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόκειται για μία εκστρατεία μάρκετινγκ ιδιαίτερης βαρύτητας που θα προβάλλει τη Σκιάθο με σκοπό όλοι οι τουρίστες και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες να μάθουν για την πληθώρα δραστηριοτήτων που προσφέρει αυτό το πραγματικά πανέμορφο νησί.

Μέσω διαδικτυακού περιεχομένου που τραβά την προσοχή, εκστρατειών μέσω email, παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα και έντυπου μάρκετινγκ θα απευθυνθούμε σε ένα τεράστιο κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου. Με το πρόγραμμα μας για τη Σκιάθο για το καλοκαίρι του αλλά και του 2022, αδημονούμε να προσφέρουμε πτήσεις σε ενθουσιασμένους παραθεριστές, ώστε να απολαύσουν τις τους είτε είναι χαλαρωτικές είτε πολύ πιο δραστήριες. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η εκστρατεία θα στεφθεί με απόλυτη και ανυπομονούμε να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη συνεργασία μας με το νησί της Σκιάθου.» δήλωσε η Janice Mather, Head of Airports and Tourism Organisations jet2 & jet2 holidays.

«Με στόχο την ενίσχυση της προβολής της Σκιάθου, στη βρετανική τουριστική αγορά, η οποία είναι η πιο προσοδοφόρα πηγή τουριστικού εισοδήματος για τη Σκιάθο, ο έχει αναπτύξει συνεργασία με τoν ταξιδιωτικό όμιλο jet2. Ο όμιλος Jet2.com, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος βρετανικός αερομεταφορέας, πραγματοποιώντας οικονομικές πτήσεις από 9 βάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο σε πάνω από 60 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, με ένα στόλο άνω των αεροσκαφών. Με βάση τα ίδια στοιχεία, η Jet2holidays είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος βρετανικός tour operator. Ειδικά για τη Σκιάθο, έχει ήδη ανακοινώσει μεγάλο πρόγραμμα πτήσεων, έχοντας ήδη προχωρήσει στις πρώτες ανακοινώσεις και για το με την ένταξη νέων δρομολογίων και πτήσεων. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, ειδικά σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη. Η συνεργασία με την jet2, του βασικού τροφοδότη της Σκιάθου για την αγορά της Μ. Βρετανίας, είναι στρατηγικής σημασίας.” δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση