Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στο Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής ο Αθανάσιος Ζλατούδης
Στο Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής ο Αθανάσιος Ζλατούδης

Στο Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής ο Αθανάσιος Ζλατούδης

 

Με του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη συγκροτήθηκε σε σώμα το Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής (ΣΥΝΗΠΟ) της ενικής ραμματείας υ και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και υ, στο οποίο και συμμετέχει ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Β. Σποράδων και επιμελητηριακός σύμβουλος Μαγνησίας .

Όπως είναι γνωστό, το Επιμελητήριο Μαγνησίας συμμετέχει στη Διοίκηση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών με την εκπροσώπηση των Β. Σποράδων από τον κ. Ζλατούδη.

Πιο συγκεκριμένα, η σύνθεση του νέου ΣΥΝΗΠΟ έχει ως εξής: Ιωάννης Πλακιωτάκης, υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ως Πρόεδρος, Χριστιάνα Καλογήρου, Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , ως μέλος,  Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως μέλος, ο οποίος αναπληρώνει τον Πρόεδρο, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, Παύλος Βουγιούκας – Μιχαλακέλης, προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως μέλος, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) εκπρόσωπος, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Αθανάσιο Ζλατούδη, μέλος ΔΣ του ΕΟΑΕΝ, Αταλλιώτης Νικόλαος ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Αγουρογιάννη Παναγιώτη, ορισμένοι από τον πρωθυπουργό, Εμμανουήλ Κουτουλάκης, σύμβουλος ΥΝΑΝΠ (Χωροτάκτης-Περιφερειολόγος), με αναπληρωτή του την Μαρία Γκούτσιου, ορισμένοι από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, νσνταντίνος Κούκας, δήμαρχος Μυκόνου ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Σταμάτη Γαρδέρη, δήμαρχο Κύθνου (εκπρόσωποι της ), Γεώργιος Χατζημάρκος, περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου ως μέλος, με αναπληρώτρια του την Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, (εκπρόσωποι Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος) και την Χρυσή Βιτσιλάκη, πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου ως μέλος, με αναπληρωτή της τον Ευάγγελο Διαμαντόπουλο πρύτανη του υ Κρήτης.
Καθήκοντα γραμματέα θα ασκεί η υπάλληλος της ΓΓΑΙ&ΝΠ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου Δεσποτέλλη Γεωργία, κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού με βαθμό Α' και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος η υπάλληλος του ίδιου φορέα, Πάστου Βασιλική, κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού με βαθμό Α'.

Η των μελών του Συμβουλίου Νησιωτικής Πολιτικής (ΣΥ.ΝΗ.ΠΟ.) λήγει στις 31-12-2022.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση