Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Στο Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής ο Αθανάσιος Ζλατούδης
Στο Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής ο Αθανάσιος Ζλατούδης

Στο Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής ο Αθανάσιος Ζλατούδης

 

Με του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη συγκροτήθηκε σε σώμα το Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής (ΣΥΝΗΠΟ) της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, στο οποίο και συμμετέχει ο εντεταλμένος σύμβουλος Β. Σποράδων και επιμελητηριακός σύμβουλος Μαγνησίας Αθανάσιος Ζλατούδης.

Όπως είναι γνωστό, το Επιμελητήριο Μαγνησίας συμμετέχει στη Διοίκηση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών με την εκπροσώπηση των Β. Σποράδων από τον κ. Ζλατούδη.

Πιο συγκεκριμένα, η σύνθεση του νέου ΣΥΝΗΠΟ έχει ως εξής: Ιωάννης Πλακιωτάκης, υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ως , Χριστιάνα Καλογήρου, Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , ως μέλος,  Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως μέλος, ο οποίος αναπληρώνει τον Πρόεδρο, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, Παύλος Βουγιούκας – Μιχαλακέλης, προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως μέλος, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) εκπρόσωπος, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Αθανάσιο Ζλατούδη, μέλος ΔΣ του ΕΟΑΕΝ, Αταλλιώτης Νικόλαος ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Αγουρογιάννη Παναγιώτη, ορισμένοι από τον πρωθυπουργό, Εμμανουήλ Κουτουλάκης, σύμβουλος ΥΝΑΝΠ (Χωροτάκτης-Περιφερειολόγος), με αναπληρωτή του την Μαρία Γκούτσιου, ορισμένοι από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Κωνσνταντίνος Κούκας, δήμαρχος Μυκόνου ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Σταμάτη Γαρδέρη, δήμαρχο Κύθνου (εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ), Γεώργιος Χατζημάρκος, περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου ως μέλος, με αναπληρώτρια του την Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, (εκπρόσωποι Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος) και την Χρυσή Βιτσιλάκη, πρυτάνισσα του Αιγαίου ως μέλος, με αναπληρωτή της τον Ευάγγελο Διαμαντόπουλο πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Καθήκοντα γραμματέα θα ασκεί η υπάλληλος της ΓΓΑΙ&ΝΠ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου Δεσποτέλλη Γεωργία, κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού με βαθμό Α’ και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος η υπάλληλος του ίδιου φορέα, Πάστου Βασιλική, κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού με βαθμό Α’.

Η των μελών του Συμβουλίου Νησιωτικής Πολιτικής (ΣΥ.ΝΗ.ΠΟ.) λήγει στις 31-12-2022.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα του στην Αγιά #ανθρωποκτονίααπόπρόθεση - https://t.co/fz7TvtvLmm -

  • Φωτιά στη Ρόδο: Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία #Copernicus - https://t.co/57tC5TbAN3 -

  • #καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Έως τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος #καύσωνας - https://t.co/IaDUZtnppW -

"Αλιεύοντας" την είδηση