Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ οι μελέτες για τα λιμάνια της Σκοπέλου
Στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ οι μελέτες  για τα λιμάνια της Σκοπέλου

Στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ οι μελέτες για τα λιμάνια της Σκοπέλου

“Στις 06.12.2019  υποβάλλαμε στην Δ/νση Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών, αίτημα ένταξης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για των μελετών που αφορούν τα λιμάνια του νησιού μας. Σήμερα, με και ικανο ανακοινώνουμε την   του αιτήματος με πίστωση  692.000,00 € για την εκπόνηση των μελετών  που αφορούν τα βελτίωση και συντήρηση των λιμενικών υποδομών του λιμανιού στη χώρα Σκοπέλου και στο Λουτράκι της Γλώσσας” αναφέρει ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείο Σκοπέλου Άγγελος Ξηντάρης.

.

Ο ίδιος προσθέτει: “Οι μελέτες είναι προαπαιτούμενο για την πραγματο των έργων. Άμεσα θα προχωρήσουμε σε διαδικασίες διαγωνισμού για ανάδειξη αναδόχου μελετητή, ώστε να είμαστε έτοιμοι για υλοποίηση.

Πρόκειται για λιμενικά έργα και ποιοτικές εγκαταστάσεις  που βελτιώνουν σημαντικά τις του νησιού, και το οδηγούν σε ανώτερο επίπεδο οικονομικής και τουριστικής ς.

Η του αιτήματος, είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας και θα πρέπει να τους ευχαριστήσω όλους, των μελών του ΔΣ, της  υπαλλήλου, Ρηγίνας Κασσανδριανού, και βεβαίως της συνς με τον Δήμαρχο, Περίσση και της Δημοτική μας ομάδα, με την οποία   ακούραστα υλοποιούμε το πρόγραμμά μας με τακτική και στρατηγική και σχεδιάζουμε με ρεαλισμό, όραμα  και αειφορία την νέα εποχή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Ζ. Μακρή, Α. Λιούπη και Κ. Μαραβέγια, οι οποίοι υποστηρίζουν και προωθούν τις προτάσεις του Δήμου”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση