Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στο Omnibus alert ο 30χρονος αγνοούμενος στην Αλόννησο
Στο Omnibus alert ο 30χρονος αγνοούμενος στην Αλόννησο

Στο Omnibus alert ο 30χρονος αγνοούμενος στην Αλόννησο

Στο δημοσίευσε τ στοιχεί του 30χρονου Γιώργου Καραμηχαηλίδη η Αστυνομία, μετά την εξαφάνισή του στις 30 Αυγούστου, στην Αλόννησο, με την επισήμανση ότι κινδυνεύει, λόγω προβλημάτων υγείας.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος το απόγευμα της Τρίτης 30 Αυγούστου έφυγε από το δωο της πανσιόν όπου έμενε και πήγε στο αλιευτικό καταφύγιο του όρμου Βότση, όπου προσπάθησε να λύσει ένα αλιευτικό σκάφος με σκοπό να βγει στα ανοιχτά για βόλτα. Έγινε, όμως, αντιληπτός από ψαράδες και βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα. Άρχισε να κολυμπά προς την έξοδο του λιμανιού και χάθηκε στο σκοτάδι.

Οι ψαράδες ειδοποίησαν τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος που ξεκίνησαν ολονύκτιες . Με το πρώτο φως της μέρας δύτες βρήκαν στο βυθό του λιμανιού μόνο τα ρούχα και το κινητό του τηλέφωνο.

Στο νησί βρέθηκε η οικογένεια του 30χρονου, που δεψε από τη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει στις .

Πρόκειται για τον Γιώργο Καραμιχαηλίδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στο Βέλγιο και είχε έρθει στην για ολιγοήμερες διακοπές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του έχει ύψος 1,80-1,85, είναι αδύνατος με καστανά α και μαλλιά, ενώ η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί με επικοινωνεί με το 100 ή τη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση