Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στο νησί του Παπαδιαμάντη Ρουμάνοι δημοσιογράφοι
Στο νησί του Παπαδιαμάντη Ρουμάνοι δημοσιογράφοι

Στο νησί του Παπαδιαμάντη Ρουμάνοι δημοσιογράφοι

Ο Σκιάθος σε συνεργασία με το Γραφείο του στη Ρουμανία και την Περιφέρεια ς, διοργάνωσε δι εξοικείωσης δημοσιογράφων από τη Ρουμανία, το διάστημα 14-17 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα των δημοσιογράφων περιελάμβανε ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο, στα μουσεία, στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού, στο Κάστρο, στις παραλίες Κουκουναριές, Ξέρξης, Ελιάς, Άγκιστρος, Λαλάρια και ς.

Την αποστολή συνόδευσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός.

Στη συνάντησή τους με τον δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα, οι δημοσιογράφοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τη “συμπυκνωμένη” ομορφιά της Σκιάθου, όπως χαρακτηριστικά είπαν, πρώτη φορά είδαν τόση ομορφιά σε ένα μικρό νησί και υποσχέθηκαν πως θα επιστρέψουν πολύ σύντομα.

Τα δημοσιεύματα που θα προκληθούν από το δι των δημοσιογράφων απευθύνονται σε ένα μέσο-ανώτερο κοινό, σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως, Marie Claire, Harper's , ExtraVita.ro.

Ο Σκιάθου ευχαριστεί τον Γιώργο Σταφυλάκη προϊστάμενο του Ρουμανίας, για την αποτελεσματική συνεργασία, το “Εσπερίδες” για τη φιλοξενία της 7μελούς αποστολής, το εστιατόριο “crazy cow” για την προσφορά γευμάτων και τον Ανδρέα Τάσο για τις μετακινήσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση