Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στο Δημαρχείο Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου
Στο Δημαρχείο Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου

Στο Δημαρχείο Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου

 

Το Δημαρχείο Σκοπέλου επισκέφτηκε η βουλευτής Κατερίνα Παπανάτσιου όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Στ. Περίσση, τον αντιδήμαρχο κ. Βούλγαρη και τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ. Ξηντάρη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και μέλη της ΟΜ Σκοπέλου του -ΠΣ.
Στη συζήτηση που ακολούθησε με την πρώην υπουργό, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το με προεξέχοντα τις ελλείψεις στο προσωπικό τόσο του Δήμου, όσο και των διαφόρων υπηρεσιών του νησιού, την ανάγκη να ενεργοποιηθεί η χρηματοδότηση σημαντικών έργων για την περιοχή και η ολοκλήρωση των έργων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης λόγος έγινε για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου, με τον Δήμαρχο να δηλώνει ικανοποιημένος με την μέχρι πορεία.

Η κ. Παπανάτσιου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία και την εποικοδομητική συζήτηση επισήμανε ότι τα νησιά της χώρας μας αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και πρέπει να ληφθεί μέριμνα από την Πολιτεία να
υποστηριχτούν τόσο οικονομικά όσο και από έμψυχο προσωπικό στις κατά τόπους υπηρεσίες. Επεσήμανε ότι επί κυβέρνησης είχαν ληφθεί σειρά από υποστήριξης των νησιωτών όπως το μεταφορικό ισοδύναμο το οποίο έχει υποβαθμίσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ενώ συμπλήρωσε ότι πολλά από τα θέματα που της τέθηκαν θα συζητηθούν και σε κεντρικό επίπεδο στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του νέου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση