Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στο Δημαρχείο Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου
Στο Δημαρχείο Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου

Στο Δημαρχείο Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου

 

ημαρχείο Σκοπέλου επισκέφτηκε η όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Στ. Περίσση, τον αντιδήμαρχο κ. Βούλγαρη και τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ. Ξηντάρη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και μέλη της ΟΜ Σκοπέλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Στη συζήτηση που ακολούθησε με την πρώην υπουργό, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί της Σκοπέλου με προεξέχοντα τις στο προσωπικό τόσο του Δήμου, όσο και των διαφόρων υπηρεσιών του νησιού, την ανάγκη να ενεργοποιηθεί η σημαντικών έργων για την περιοχή και η ολοκλήρωση των έργων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης λόγος έγινε για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου, με τον Δήμαρχο να δηλώνει ικανοποιημένος με την μέχρι .

Η κ. Παπανάτσιου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία και την εποικοδομητική συζήτηση επισήμανε ότι τα νησιά της χώρας μας αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και πρέπει να ληφθεί μέριμνα από την Πολιτεία να
υποστηριχτούν τόσο οικονομικά όσο και από έμψυχο προσωπικό στις κατά τόπους . Επεσήμανε ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχαν ληφθεί σειρά από μέτρα υποστήριξης των νησιωτών όπως το μεταφορικό ισοδύναμο το οποίο έχει υποβαθμίσει η κυβέρνηση της έας Δημοκρατίας ενώ συμπλήρωσε ότι πολλά από τα θέματα που της τέθηκαν θα συζητηθούν και σε κεντρικό επίπεδο στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του νέου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση